רביולי דלורית עם פטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 12 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 231 קלוריות. גשו לסופר וקנו שיני שום, מלח כשר, תוספות: גבינת פרמזן טרייה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. וזה די גרוע. נסו רביולי דלורית עם פטריות, קראפט טרי לקחת אתגר 2: לזניה רביולי סקווש Butternut עם כרישה ופטריות Portabello תינוק, ו רביולי דלורית (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן רביולי על פי הוראות החבילה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
2
ממיסים 2 כפות. חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף פטריות; לטגן 3 עד 5 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4
מוסיפים שום בצלצלים; מטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הסר ממחבת. נגב מחבת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
ממיסים הנותרים 4 כפות. חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה; לבשל 2 עד 3 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים פטרוזיליה, מרווה, ותערובת פטריות.