קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

רביולי דלורית עם רוטב חמאה מרווה

רביולי דלורית עם רוטב חמאה מרווה
רביולי דלעת סקווש עם רוטב חמאה מרווה עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 288 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. גשו לסופר וקנו חמאה, עטיפות של טון, עוגיות ג'ינג'ר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי דלעת מעדן עם רוטב מרווה חמאה, רביולי דלורית עם מרווה, ו דלעת סקווש ורביולי מרווה.

הוראות

1
מערבבים יחד gingersnaps וחלב בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הניחו לעמידה עד שהעוגיות מתרככות (כ-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
3
חותכים סקווש חצי לאורכו; להסיר זרעים. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. נייר אלומיניום עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מקום סקווש, צד חתוך למטה, על נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
אופים, חשוף, ב 400 במשך 30 עד 40 דקות או עד מכרז. לגרוף את עיסת; מחית. להשליך פגז. למדוד 1 3/4 כוסות עיסת; להזמין כל עיסת הנותרים לשימוש נוסף.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מערבבים 1 3/4 כוסות עיסת סקווש, 1/2 כוס גבינה, חמאה, ומלח לתוך gingersnaps מרוכך. עבודה עם עטיפות 6 וון טון בכל פעם (שמירה על עטיפות שנותרו מכוסה), כפית על 1 כף מילוי למרכז של כל עטיפה. לחות קצוות של כל עטיפה עם מים; להביא 2 פינות מנוגדות יחד. לחצו על הקצוות יחד עם מזלג לאטום, ויצרו משולש. מכסים רביולי במגבת לחה כדי למנוע מהם ייבוש.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
רביולירביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. לבשל רביולי, 6 בכל פעם, חשוף, 1 עד 2 דקות. הסר במהירות מן המים עם כפית מחוררת. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
מניחים 6 רביולי בכל קערת הגשה. למעלה כל אחד עם 1 רוטב חמאה מרווה כף.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים באופן שווה עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו