רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר
רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 804 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצק רביולי או שוקולד מריר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, ניוקי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה, ו דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
חותכים סקווש ב 1/2 ו לגרד את הזרעים.
מורחים 1 כף מולסה בחלל. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית צלייה. מבשלים בתנור עד רך מאוד, בערך 1 שעה. (ראה הערות השף.)
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר וגורפים בשר לקערת העבודה של מעבד מזון.
רסק סקווש עד שהתערובת חלקה, ולאחר מכן התפשט על תבנית אפייה ולחזור לתנור 375 מעלות לייבוש, כ -10 דקות. העקביות תהיה כמו פירה.
מגרדים לקערת ערבוב גדולה.
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מתחילה להשחים. מיד להסיר מהחום ולהוסיף הנותרים 1 כף מולסה וכל חומץ.
מוסיפים לדלעת עם מסקרפונה, פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומערבבים היטב. המתכון יכול להתבצע מראש לנקודה זו (עושה 2 כוסות מילוי,) לכסות היטב לקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
הניחו דף בצק פסטה על קרש מקומח קלות.
חותכים לעיגולים בעזרת חותך מאפה בגודל 3 1/2 אינץ'. שים 1 כף מילוי דלעת במרכז 1/2 הסיבובים בעזרת שקית מאפה או כף קטנה. השאירו גבול בגודל 1/2 אינץ ' סביב המילוי. לחות גבולות עם מים העליון עם סיבובים הנותרים של בצק. לחץ את כל האוויר החוצה ואטום בחוזקה על ידי לחיצה מסביב בקצות האצבעות.
הניחו את רביוליס לייבוש על קרש מקומח קלות או נייר אפייה וקמח קלות את החלק העליון. חזור על הפעולה עד שנגמר לך הבצק ו / או המילוי. לבישול מרתיחים במים מומלחים קלות עד שהם רכים, כ -3 דקות. שמור 2 אונקיות של מי הבישול.
לא מבושל, רביוליס מלא ניתן להשתמש מיד או קפוא במשך 2 חודשים.
הניחו אותם על תבניות גיליון והכניסו למקפיא עד להקפאה.
לחמאה החומה המרווה: בזמן שהרביוליס מתבשל, במחבת מטגנת גדולה, ממיסים את החמאה עם המרווה וקורט מלח עד שהיא מקציפה והופכת לחום בהיר. מילואים.
על אש בינונית זורקים את הרביוליס המבושל בחמאת המרווה ואז מעבירים לצלחת הגשה או כלים.
מוסיפים 2 אונקיות ממי הבישול למחבת ומערבלים עם כל שארית החמאה. כף את רוטב החמאה מעל הרביוליס, ואז סיים עם פומפיה נדיבה של פרמזן ושוקולד מריר.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
![קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.