קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר
רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 804 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצק רביולי או שוקולד מריר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, ניוקי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה, ו דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים סקווש ב 1/2 ו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מורחים 1 כף מולסה בחלל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
4
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית צלייה. מבשלים בתנור עד רך מאוד, בערך 1 שעה. (ראה הערות השף.)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר וגורפים בשר לקערת העבודה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
רסק סקווש עד שהתערובת חלקה, ולאחר מכן התפשט על תבנית אפייה ולחזור לתנור 375 מעלות לייבוש, כ -10 דקות. העקביות תהיה כמו פירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מגרדים לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מתחילה להשחים. מיד להסיר מהחום ולהוסיף הנותרים 1 כף מולסה וכל חומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
9
מוסיפים לדלעת עם מסקרפונה, פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומערבבים היטב. המתכון יכול להתבצע מראש לנקודה זו (עושה 2 כוסות מילוי,) לכסות היטב לקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1
הניחו דף בצק פסטה על קרש מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
חותכים לעיגולים בעזרת חותך מאפה בגודל 3 1/2 אינץ'. שים 1 כף מילוי דלעת במרכז 1/2 הסיבובים בעזרת שקית מאפה או כף קטנה. השאירו גבול בגודל 1/2 אינץ ' סביב המילוי. לחות גבולות עם מים העליון עם סיבובים הנותרים של בצק. לחץ את כל האוויר החוצה ואטום בחוזקה על ידי לחיצה מסביב בקצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
הניחו את רביוליס לייבוש על קרש מקומח קלות או נייר אפייה וקמח קלות את החלק העליון. חזור על הפעולה עד שנגמר לך הבצק ו / או המילוי. לבישול מרתיחים במים מומלחים קלות עד שהם רכים, כ -3 דקות. שמור 2 אונקיות של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
לא מבושל, רביוליס מלא ניתן להשתמש מיד או קפוא במשך 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
הניחו אותם על תבניות גיליון והכניסו למקפיא עד להקפאה.
6
מעבירים לשקית ניילון.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
7
לחמאה החומה המרווה: בזמן שהרביוליס מתבשל, במחבת מטגנת גדולה, ממיסים את החמאה עם המרווה וקורט מלח עד שהיא מקציפה והופכת לחום בהיר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
על אש בינונית זורקים את הרביוליס המבושל בחמאת המרווה ואז מעבירים לצלחת הגשה או כלים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
9
מוסיפים 2 אונקיות ממי הבישול למחבת ומערבלים עם כל שארית החמאה. כף את רוטב החמאה מעל הרביוליס, ואז סיים עם פומפיה נדיבה של פרמזן ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.