קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר

רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר
רביולי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה ושוקולד מריר עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 804 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצק רביולי או שוקולד מריר, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 58%, המנה הזו די טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם דלעת חמאה ורביולי מסקרפונה עם חמאה חומה אגוזי לוז, ניוקי דלעת חמאה עם חמאה חומה מרווה, ו דלעת חמאה וחמאה חומה מרווה עם טורטליני.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
חותכים סקווש ב 1/2 ו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
3
מורחים 1 כף מולסה בחלל. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה על תבנית צלייה. מבשלים בתנור עד רך מאוד, בערך 1 שעה. (ראה הערות השף.)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
5
מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר וגורפים בשר לקערת העבודה של מעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
רסק סקווש עד שהתערובת חלקה, ולאחר מכן התפשט על תבנית אפייה ולחזור לתנור 375 מעלות לייבוש, כ -10 דקות. העקביות תהיה כמו פירה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מגרדים לקערת ערבוב גדולה.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית-נמוכה עד שהיא מתחילה להשחים. מיד להסיר מהחום ולהוסיף הנותרים 1 כף מולסה וכל חומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
9
מוסיפים לדלעת עם מסקרפונה, פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל ומערבבים היטב. המתכון יכול להתבצע מראש לנקודה זו (עושה 2 כוסות מילוי,) לכסות היטב לקרר 4 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מסקרפונהnameמסקרפונהname
נייר אורזנייר אורז
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1
הניחו דף בצק פסטה על קרש מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
חותכים לעיגולים בעזרת חותך מאפה בגודל 3 1/2 אינץ'. שים 1 כף מילוי דלעת במרכז 1/2 הסיבובים בעזרת שקית מאפה או כף קטנה. השאירו גבול בגודל 1/2 אינץ ' סביב המילוי. לחות גבולות עם מים העליון עם סיבובים הנותרים של בצק. לחץ את כל האוויר החוצה ואטום בחוזקה על ידי לחיצה מסביב בקצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורךקמח לכל מטרה, בתוספת תוספת במידת הצורך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
הניחו את רביוליס לייבוש על קרש מקומח קלות או נייר אפייה וקמח קלות את החלק העליון. חזור על הפעולה עד שנגמר לך הבצק ו / או המילוי. לבישול מרתיחים במים מומלחים קלות עד שהם רכים, כ -3 דקות. שמור 2 אונקיות של מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
לא מבושל, רביוליס מלא ניתן להשתמש מיד או קפוא במשך 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
5
הניחו אותם על תבניות גיליון והכניסו למקפיא עד להקפאה.
6
מעבירים לשקית ניילון.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
7
לחמאה החומה המרווה: בזמן שהרביוליס מתבשל, במחבת מטגנת גדולה, ממיסים את החמאה עם המרווה וקורט מלח עד שהיא מקציפה והופכת לחום בהיר. מילואים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
על אש בינונית זורקים את הרביוליס המבושל בחמאת המרווה ואז מעבירים לצלחת הגשה או כלים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
9
מוסיפים 2 אונקיות ממי הבישול למחבת ומערבלים עם כל שארית החמאה. כף את רוטב החמאה מעל הרביוליס, ואז סיים עם פומפיה נדיבה של פרמזן ושוקולד מריר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

רביולי בתפריט? נסה להתאים עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. קסטלו די ורזאנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 44 דולר לבקבוק.
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קסטלו די ורז ' אנו קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
צבע אדום רובי, בהיר, בהיר, עם השתקפויות נופך אור. האף פולט ניחוחות של פירות בשלים אדומים, ואחריהם רמזים לטבק, פלפל שחור ועצים מתוקים, שהופכים מורכבים יותר עם הבגרות. בהתחלה מחייב ומלא, הטאנינים משתלבים היטב עם הרכיב הפירותי. טעם לאורך זמן, המבטא את עצמו בעומק מצוין.