קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

רביולי דלעת עם מרווה ואגוזי לוז קלויים

רביולי דלעת עם מרווה ואגוזי לוז קלויים
רביולי דלעת עם מרווה ואגוזי לוז קלויים הוא הר ד ' אובר המגיש 4. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, פרמזן, רביולי דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו אטריות דלעת חמאה עם אגוזי לוז קלויים ומרווה פריכה, רביולי דלעת עם חמאה חומה מרווה, ו רביולי ממולא דלעת עם חמאה ומרווה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מורחים אגוזי לוז על מגש אפייה. טוסט אגוזי לוז בתנור עד חום זהוב בהיר וריחני, כ 5 עד 7 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין. קוצצים גס את אגוזי הלוז שהתקררו ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
במחבת מטגנת בגודל 10 או 12 אינץ ' עם דפנות גבוהות, הביאו לרתיחה 2 ליטר מים מומלחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את השמן הצמחי כדי למנוע מהרביולי להידבק זה לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
רביולירביולי
6
מוסיפים רביולי ומבשלים 4 דקות או עד שהם צפים למעלה. בעזרת מסננת עכביש מוציאים בזהירות רביולי לפלטה גדולה ואוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
במחבת מוקפצת קטנה ממיסים את החמאה. כשהחמאה רוחשת ומתחילה להשחים, קורעים עלי מרווה לתבנית ומטגנים כ -20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
9
יוצקים רוטב חמאה על רביולי ומפזרים אגוזי לוז קלויים. מגררים עוגיות אמרטי מעל המנה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קובצי Cookie של Amarettiקובצי Cookie של Amaretti
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
רביולירביולי
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
נומיין רנרד ברוט
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה