רביולי דלעת עם מרווה ואגוזי לוז קלויים
רביולי דלעת עם מרווה ואגוזי לוז קלויים הוא הר ד ' אובר המגיש 4. מנה אחת מכילה 434 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אגוז מוסקט, פרמזן, רביולי דלעת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו אטריות דלעת חמאה עם אגוזי לוז קלויים ומרווה פריכה, רביולי דלעת עם חמאה חומה מרווה, ו רביולי ממולא דלעת עם חמאה ומרווה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מורחים אגוזי לוז על מגש אפייה. טוסט אגוזי לוז בתנור עד חום זהוב בהיר וריחני, כ 5 עד 7 דקות. אפשר להתקרר לחלוטין. קוצצים גס את אגוזי הלוז שהתקררו ומניחים בצד.
במחבת מטגנת בגודל 10 או 12 אינץ ' עם דפנות גבוהות, הביאו לרתיחה 2 ליטר מים מומלחים.
מוסיפים את השמן הצמחי כדי למנוע מהרביולי להידבק זה לזה.
מוסיפים רביולי ומבשלים 4 דקות או עד שהם צפים למעלה. בעזרת מסננת עכביש מוציאים בזהירות רביולי לפלטה גדולה ואוהל עם נייר כסף כדי להתחמם.
במחבת מוקפצת קטנה ממיסים את החמאה. כשהחמאה רוחשת ומתחילה להשחים, קורעים עלי מרווה לתבנית ומטגנים כ -20 שניות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה אגוז מוסקט.
יוצקים רוטב חמאה על רביולי ומפזרים אגוזי לוז קלויים. מגררים עוגיות אמרטי מעל המנה ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה