קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת

רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת
רביולי דלעת עם פסטו זרעי דלעת עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 201 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו פרמזן, זרעי דלעת, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק דלעת עם זרעי דלעת מנטה פסטו, מרק דלעת עם זרעי דלעת-מנטה פסטו, ו פסטו זרעי דלעת.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. מחממים תנור ל-350F.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מורחים זרעי דלעת על תבנית אפייה מעוטרת וטוסט במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
בואו מגניב.
4
מערבבים זרעים, פטרוזיליה ושום במעבד מזון ומעבדים עד קצוץ דק. עם מנוע פועל, להוסיף שמן בזרם יציב תהליך עד חלקה, גירוד למטה הצדדים של הקערה לפי הצורך. לגרד תערובת לתוך קערה ומערבבים פרמזן, קאיין וקינמון. רביולי דלעת העונה עם זרעי דלעת פסטו עכבישי זית עם מלח. (פסטו יהיה עבה.)
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
רביולירביולי
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מבשלים רביולי על פי הוראות החבילה. מניחים בצד 1 כוס פסטה בישול מים, לנקז רביולי ולהחזיר פסטה לסיר. מערבבים בעדינות בפסטו ומספיק מים שמורים כדי להרטיב רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
מגישים באופן מיידי.