קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

רביולי דלעת עם רוטב קרם אגוזים

רביולי דלעת עם רוטב קרם אגוזים
אם יש לכם allspice הקרקע, זרעי כוסברה הקרקע, שוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : רביולי קבוצ'ה עם רוטב קרם אגוזים קלוי, רביולי דלעת מרווה עם רוטב שמנת יין אדום, ו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזים.

הוראות

1
מטגנים את הבצלים, השום והתבלינים בחמאה או במרגרינה עד שהבצל רך. מערבבים יחד עם ירקות מחית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים גבינה, סירופ מייפל, ביצה, מלח ופלפל שחור. להתאים תיבול. שים את המילוי בצד.
מרכיבים שתצטרך
3
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). טוסט אגוזי לוז במחבת רדודה על המדף האמצעי במשך 10 עד 12 דקות, או עד חום וריחני. כאשר הם מגניבים מספיק כדי להתמודד, לעטוף את האגוזים בחוזקה במגבת ללא מוך, ולשפשף נמרצות אגוזים נגד המגבת. להמשיך לשפשף עד האגוזים הם כמעט בלונדיני.
מרכיבים שתצטרך
4
מבשלים את הקרם, שום, קאיין, ופלפל לבן על חום גבוה; מערבבים לעתים קרובות, ולהתאים את החום כדי לשמור על השמנת מרתיחה מעל. כאשר הקרם הוא עבה מספיק כדי לצפות את הגב של כף, להוסיף קמצוץ מלח. להתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר רוטב מחום עד שאתה מוכן להשתמש בו.
מרכיבים שתצטרך
6
הניחו גיליון אחד של פסטה טרייה על משטח שטוח. ריסוס עם מים כדי למנוע ייבוש, וכדי להפוך אותו גמיש יותר.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים חצי כפות של מילוי לאורך הקצה התחתון של הפסטה על 1/2 אינץ ' זה מזה. עבור רביולי גדול יותר, להשתמש 1 כף מילוי, ולהשאיר 1 אינץ ' בין dollops. מקפלים את גיליון הפסטה על המילוי, לחתוך עם חותך רביולי. הניחו בצד את הרביולי המוגמר, וכסו במטלית לחה. חזור עד מילוי ו / או פסטה משמש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
8
מבשלים את הרביולי במים רותחים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
9
ניקוז.
10
בינתיים, לחמם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את הסורל הגרוס לרוטב; מבשלים רק עד שהוא נבול-כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים חצי אגוזי לוז, מכבים את החום ומוסיפים רביולי מבושל. מערבבים בעדינות, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
13
מקשטים עם אגוזי לוז שנותרו.
מרכיבים שתצטרך