לובסטר וסקרפונה רביולי חג עם חמאת כמהין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בשר לובסטר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, רביולי לובסטר עם חמאה חזרת, ו דלעת סקווש ו Mascarpone רביולי עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
3
הסר מחבת מחום ולהוסיף ברנדי. מפנה מחבת ממך, בזהירות אור עם גפרור כדי flambe.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיף יין לבן ומבשל עד מופחת סירופ כמו עקביות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
סירופ
5
להוסיף בשר לובסטר, בישול עד רק התחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטר
6
הסר מהחום ומניח לקערת ערבוב גדולה ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
7
בקערה בינונית, לשלב גבינת מסקרפונה עם ביצים מכות, בזיליקום קצוץ, אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
מלח ופלפל
מוסקט
באזיל!
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את תערובת הלובסטר ושאלוט ומשלבים היטב. טעם להתאים תיבול. לכסות ולהניח בצד. אם לא להשתמש באופן מיידי, לאחסן במקרר עד יום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
לובסטר
שאלות
1
באמצעות רולר פסטה, לגלגל את הפסטה לתוך סדינים דקים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
2
לגזור צורות עבור החלק העליון והתחתון של רביולי באמצעות חותכי עוגיות (פעמונים, אנשי שלג, עצים, בנים זנגביל ובנות, פתיתי שלג, כוכבים, זרים, וכו'.).
מרכיבים שתצטרך
רביולי
עוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיות
3
מניחים צורות פסטה על צלחת משוריינת ומכסים כך פסטה לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
4
לגזור צורות קטנות יותר כדי לקשט צמרות רביולי. באמצעות מכחול קטן, מעוקר, לטבול לתוך ביצה לבן לצרף קישוטי פסטה קטנים על רביולי. הקפד לקשט לחלוטין את מגזרות רביולי העליון לפני המילוי. כיסוי עם מגבת מטבח משוריינת. אתה צריך כמות שווה של תחתיות רביולי ללא קישוטים וחולצות רביולי עם קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
רביולי
רצועת קליפת לימון
פסטה
5
עבודה עם רביולי 1 בכל פעם, במקום כפית של מילוי במרכז של חתך 1 רביולי התחתון. באמצעות מברשת צבע, מברשת ביצה ביצה לבן על כל הקצוות פסטה סביב המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
רביולי
פסטה
6
מניחים את החלק העליון רביולי תואם עם קישוטים על גבי המילוי (קישוטים כלפי מעלה) ולחץ כדי לאטום את הקצוות, צובט יחד עם מזלג. מכסים, עד שכל הצורות רביולי נעשים. אם לא להשתמש באופן מיידי, לאחסן במיכל הדוק אוויר במקרר עד יום. אם הקפאה, להפריד רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות לכסות עם ניילון לעטוף עד קפוא כך רביולי לא להישאר יחד. לאחר הקפאה, לאחסן בשקית ניילון חסינת מקפיא או מיכל אטום לאוויר למשך עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
עוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
עטיפת פלסטיק
שקיות Ziploc
7
הפוך רוטב חמאת כמהין: לתוך הקערה של מיקסר חשמלי, להוסיף חמאה 1/4 מלח כפית. באמצעות מצורף משוט, קרם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
8
מוסיפים כמהין קצוצות ומערבבים עד רק מעורבב, נזהרים לא "שמנת" את הכמהין לתוך החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כמהין
חמאה
קרם
9
מניחים בקערה, מכסים ומקררים מינימום של 5 שעות או רצוי לילה, כך כמהין להחדיר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כמהין
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
הסר חמאה ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. להמס עד חם לא לתת לו להגיע לרתיחה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
11
בינתיים, להביא סיר רדוד גדול של מים מלוחים לרתיחה. בזהירות להחליק רביולי. לבשל עד אל דנטה. כ -10 דקות אם באמצעות רביולי באופן מיידי; 12 דקות אם באמצעות רביולי בקירור ו -15 דקות עבור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
12
הסר רביולי עם כפית מחוררת ושכב על מגבות נייר לספוג עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מגבות נייר
13
מניחים רביולי על צלחות טפטוף עם חמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
רביולי
חמאה
14
מערבבים את הקמח והמלח, לפי הטעם, ותל על משטח עבודה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים ושמן זית, אם שימוש. בזהירות, להכות את הביצים עם מזלג עד מעורבב היטב. בהדרגה להתחיל לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה עם המזלג. כאשר כבר שולבו מספיק מהקמח כך שהבצק יוכל לעבוד ידנית, להתחיל ללוש את הבצק, להוסיף עוד קמח כדי למנוע מהבצק להפוך לדביק מדי. ללוש במרץ במשך כ 10 דקות עד הבצק הוא חלק ו satiny למגע, וכאשר לחתוך במחצית, הוא חלק לחלוטין, ללא חורים אוויר או גדילי גלוטן גלוי. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי להירגע את הגלוטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
בצק
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
עוטף
1
הסכום המוצע להלן עבור כל מחית מספיק כדי צבע 1 מתכון בצק פסטה סטנדרטי. אם ברצונך להכין 2 או 3 צבעי פסטה שונים, לחלק את כמויות הבצק ואת מחית וצבע בהתאם. אם משתמשים בכמויות קטנות, זה פשוט לערבב מרכיבים בקערה, ולא על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטה
בצק
פסטה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מערבבים את מחית יחד עם הביצים ולהמשיך עם המתכון הראשי לפסטה. כדי לפצות על לחות נוספת, ייתכן שיהיה עליך לשלב קמח נוסף לתוך הבצק בעת לישה אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
ביצה
1
קיטור 1/2 קילו של תרד עם מים נצמדים לעלים שלה, מכוסה במשך 2 דקות, או chard שוויצרי במשך 5 דקות. יש לשטוף במים קרים ולסחוט את העלים יבשים ככל האפשר. מחית התרד טחנת מזון או מעבד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצרי
תרד
מים
1
לקצץ, לשטוף, לטפוח יבש, דק קוצצים 6 כפות של עשבי תיבול טריים מעורבים, כגון פטרוזיליה, סורל, טימין, עלי מרווה, טרגון, lovage, marjoram, בזיליקום, שמיר, שן הארי, ארוגולה. עם זאת, עשבי תיבול חזקים---טימין, שמיר, מרווה, מלוח, מרז ' ורם, טרגון---לא להתחתן היטב עם כמה אחרים, אז לבחור תערובת עשבי תיבול שלך בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול
מרווה
מרז ' ורם
טרגון
ארוגולה
פטרוזיליה
סורל.
באזיל!
טימין
שמיר
1
אופים סלק unpeeled קטן בתנור שחומם מראש 400 מעלות F במשך 45 עד 60 דקות או עד למכרז. לקלף פירה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
תנור
1
מוסיפים קמצוץ נדיב של זעפרן טחון לביצים בבאר ממש לפני המכות.
שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. סמואל Billaud Chablis Premier Cru Les Vailles Vignes עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.