קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

רביולי חג לובסטר ומסקרפונה עם חמאת כמהין

רביולי חג לובסטר ומסקרפונה עם חמאת כמהין
לובסטר וסקרפונה רביולי חג עם חמאת כמהין עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, בשר לובסטר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו לובסטר בנוסח חמאה, רביולי מוסקד דה פרובאנס, רוטב חמאה כמהין, רביולי לובסטר עם חמאה חזרת, ו דלעת סקווש ו Mascarpone רביולי עם חמאה חומה אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים חמאה ושמן זית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים שאלוט ומבשלים עד רך שקוף, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
3
הסר מחבת מחום ולהוסיף ברנדי. מפנה מחבת ממך, בזהירות אור עם גפרור כדי flambe.
מרכיבים שתצטרך
ברנדיברנדי
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיף יין לבן ומבשל עד מופחת סירופ כמו עקביות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
סירופסירופ
5
להוסיף בשר לובסטר, בישול עד רק התחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר לובסטרבשר לובסטר
6
הסר מהחום ומניח לקערת ערבוב גדולה ולאפשר להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
7
בקערה בינונית, לשלב גבינת מסקרפונה עם ביצים מכות, בזיליקום קצוץ, אגוז מוסקט ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוסקטמוסקט
באזיל!באזיל!
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את תערובת הלובסטר ושאלוט ומשלבים היטב. טעם להתאים תיבול. לכסות ולהניח בצד. אם לא להשתמש באופן מיידי, לאחסן במקרר עד יום.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
לובסטרלובסטר
שאלותשאלות
1
באמצעות רולר פסטה, לגלגל את הפסטה לתוך סדינים דקים.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
גלולגלול
2
לגזור צורות עבור החלק העליון והתחתון של רביולי באמצעות חותכי עוגיות (פעמונים, אנשי שלג, עצים, בנים זנגביל ובנות, פתיתי שלג, כוכבים, זרים, וכו'.).
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
חותך עוגיותחותך עוגיות
3
מניחים צורות פסטה על צלחת משוריינת ומכסים כך פסטה לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
4
לגזור צורות קטנות יותר כדי לקשט צמרות רביולי. באמצעות מכחול קטן, מעוקר, לטבול לתוך ביצה לבן לצרף קישוטי פסטה קטנים על רביולי. הקפד לקשט לחלוטין את מגזרות רביולי העליון לפני המילוי. כיסוי עם מגבת מטבח משוריינת. אתה צריך כמות שווה של תחתיות רביולי ללא קישוטים וחולצות רביולי עם קישוטים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
רביולירביולי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
פסטהפסטה
5
עבודה עם רביולי 1 בכל פעם, במקום כפית של מילוי במרכז של חתך 1 רביולי התחתון. באמצעות מברשת צבע, מברשת ביצה ביצה לבן על כל הקצוות פסטה סביב המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
רביולירביולי
פסטהפסטה
6
מניחים את החלק העליון רביולי תואם עם קישוטים על גבי המילוי (קישוטים כלפי מעלה) ולחץ כדי לאטום את הקצוות, צובט יחד עם מזלג. מכסים, עד שכל הצורות רביולי נעשים. אם לא להשתמש באופן מיידי, לאחסן במיכל הדוק אוויר במקרר עד יום. אם הקפאה, להפריד רביולי על תבנית אפייה מקומטת קלות לכסות עם ניילון לעטוף עד קפוא כך רביולי לא להישאר יחד. לאחר הקפאה, לאחסן בשקית ניילון חסינת מקפיא או מיכל אטום לאוויר למשך עד חודש.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
7
הפוך רוטב חמאת כמהין: לתוך הקערה של מיקסר חשמלי, להוסיף חמאה 1/4 מלח כפית. באמצעות מצורף משוט, קרם עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
8
מוסיפים כמהין קצוצות ומערבבים עד רק מעורבב, נזהרים לא "שמנת" את הכמהין לתוך החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
חמאהחמאה
קרםקרם
9
מניחים בקערה, מכסים ומקררים מינימום של 5 שעות או רצוי לילה, כך כמהין להחדיר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הסר חמאה ולאפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר. בסיר בינוני מעל חום בינוני, מוסיפים את החמאה. להמס עד חם לא לתת לו להגיע לרתיחה. שמור על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
11
בינתיים, להביא סיר רדוד גדול של מים מלוחים לרתיחה. בזהירות להחליק רביולי. לבשל עד אל דנטה. כ -10 דקות אם באמצעות רביולי באופן מיידי; 12 דקות אם באמצעות רביולי בקירור ו -15 דקות עבור קפוא.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
הסר רביולי עם כפית מחוררת ושכב על מגבות נייר לספוג עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
13
מניחים רביולי על צלחות טפטוף עם חמאת כמהין.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
חמאהחמאה
14
מערבבים את הקמח והמלח, לפי הטעם, ותל על משטח עבודה. הפוך באר במרכז ולהוסיף את הביצים ושמן זית, אם שימוש. בזהירות, להכות את הביצים עם מזלג עד מעורבב היטב. בהדרגה להתחיל לשלב את הקמח לתוך תערובת הביצה עם המזלג. כאשר כבר שולבו מספיק מהקמח כך שהבצק יוכל לעבוד ידנית, להתחיל ללוש את הבצק, להוסיף עוד קמח כדי למנוע מהבצק להפוך לדביק מדי. ללוש במרץ במשך כ 10 דקות עד הבצק הוא חלק ו satiny למגע, וכאשר לחתוך במחצית, הוא חלק לחלוטין, ללא חורים אוויר או גדילי גלוטן גלוי. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי להירגע את הגלוטן.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
עוטףעוטף
1
הסכום המוצע להלן עבור כל מחית מספיק כדי צבע 1 מתכון בצק פסטה סטנדרטי. אם ברצונך להכין 2 או 3 צבעי פסטה שונים, לחלק את כמויות הבצק ואת מחית וצבע בהתאם. אם משתמשים בכמויות קטנות, זה פשוט לערבב מרכיבים בקערה, ולא על משטח שטוח.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
בצקבצק
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים את מחית יחד עם הביצים ולהמשיך עם המתכון הראשי לפסטה. כדי לפצות על לחות נוספת, ייתכן שיהיה עליך לשלב קמח נוסף לתוך הבצק בעת לישה אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
ביצהביצה
1
קיטור 1/2 קילו של תרד עם מים נצמדים לעלים שלה, מכוסה במשך 2 דקות, או chard שוויצרי במשך 5 דקות. יש לשטוף במים קרים ולסחוט את העלים יבשים ככל האפשר. מחית התרד טחנת מזון או מעבד.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
תרדתרד
מיםמים
1
לקצץ, לשטוף, לטפוח יבש, דק קוצצים 6 כפות של עשבי תיבול טריים מעורבים, כגון פטרוזיליה, סורל, טימין, עלי מרווה, טרגון, lovage, marjoram, בזיליקום, שמיר, שן הארי, ארוגולה. עם זאת, עשבי תיבול חזקים---טימין, שמיר, מרווה, מלוח, מרז ' ורם, טרגון---לא להתחתן היטב עם כמה אחרים, אז לבחור תערובת עשבי תיבול שלך בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבולעשבי תיבול
מרווהמרווה
מרז ' ורםמרז ' ורם
טרגוןטרגון
ארוגולהארוגולה
פטרוזיליהפטרוזיליה
סורל.סורל.
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
שמירשמיר
1
אופים סלק unpeeled קטן בתנור שחומם מראש 400 מעלות F במשך 45 עד 60 דקות או עד למכרז. לקלף פירה במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תנורתנור
1
מוסיפים קמצוץ נדיב של זעפרן טחון לביצים בבאר ממש לפני המכות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
ביצהביצה

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון2חלבוני ביצה, מוכיםחלבוני ביצה, מוכים2ביצים, מכותביצים, מכות4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר לובסטר מבושל, הרים וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץבשר לובסטר מבושל, הרים וקצוץ לחתיכות 1/2 אינץ454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדרגבינת מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, אופציונלישמן זית, אופציונלי24שרימפס וורידיםמלחמלח24שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, לחתוך לחתיכות 1 אינץ', בטמפרטורת החדר11 כף אורגנו מיובשחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן, עדיף סוביניון בלאןיין לבן, עדיף סוביניון בלאן113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כמהין, שחור או לבן, קצוץ דקכמהין, שחור או לבן, קצוץ דק

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

שאבלי ושרדונה הם הבחירה הראשונה שלי ללובסטר. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. סמואל Billaud Chablis Premier Cru Les Vailles Vignes עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes
אשכולית ורודה על האף. התקדמות מורכבת של החיך, החל בטעמים באמצע החיך של עשב, אבנים רטובות, וסיד עם מינרליות וגימור יבש.