רביולי מטוגן ברוטב וודקה
רביולי מטוגן עם רוטב וודקה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 563 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך מלח ופלפל, עטיפות wonton, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו רביולי מטוגנים ברוטב וודקה, רביולי לובסטר עם רוטב וודקה עגבניות קל, ו רביולי מטוגן ברוטב מרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן ל 375 מעלות F. למחבת גדולה על חום בינוני גבוה, מוסיפים מספיק שמן קנולה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים את רוטב המרינרה, וודקה ושמנת כבדה. מערבבים לשלב ומתבלים עם מלח ופלפל. להפחית את החום לרתיחה.
כאשר השמן חם, מטגנים את הרביולי בקבוצות קטנות, והופכים מדי פעם עם כף עץ. לאחר רביולי הם חום זהוב, על 3 דקות, להשתמש בכפית מחורצת כדי להעביר אותם צלחת נייר מגבת מרופדת. חזור עם שאר הרביולי.
מגישים רביולי עם רוטב טבילת וודקה כמלווה.
בתוך סיר גדול או תנור הולנדי מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית ושום.
לטגן עד השום הופך ריחני, על 3 דקות.
מוסיפים את תערובת קציץ הבשר, חצי רוטב המרינרה ומפזרים מלח ופלפל. מערבבים לשלב, לשבור את כל גושים, בעדינות ומבשלים, על 15 דקות.
הסר מהחום ולתת לתערובת להתקרר, כ -20 דקות. מערבבים את הריקוטה, פטרוזיליה ואפונה.
קו גיליון אפייה גדול עם ניילון לעטוף ולרסס את ניילון לעטוף עם תרסיס בישול nonstick.
מניחים 1 וונטון על קרש חיתוך וכפית על 1 כף של תערובת הבשר למרכז וונטון. באמצעות האצבע או מברשת מאפה, מברשת כמה ביצה לבן סביב ההיקף של וונטון ולהניח עוד וונטון על גבי. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה מוכנה ולחזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
לסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מוסיפים את הרביולי בקבוצות קטנות. כאשר הם צפים, לאחר 2 עד 3 דקות, להסיר אותם לצלחת מרופדת במגבת מטבח נקייה.