רביולי מלא רדיקיו
רביולי מלא רדיקיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. אם יש לך כל המטרה קמח, סולת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רביולי מלא רדיקיו, רביולי Di Castagne e Treviso (ערמונים ורדיקיו רביולי), ו רביולי עם רדיקיו ומרווה.
הוראות
לטאטא קמח וסולת בקערה בינונית כדי להתמזג.
מוסיפים ביצים ומערבבים בכפית עץ עד שהתערובת מתגבשת יחד; הופכים למשטח משוריין ולושים עד שהבצק חלק, ומוסיפים עוד קמח בכפית מלאה אם הבצק דביק, כ-8 דקות. טופס בצק לכדור; לכסות ולתת לנוח 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף בפלסטיק; צמרמורת.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני מתגלגל החוצה.)
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל וטוגנים עד רך, על 8 דקות. מערבבים צנוניות ויין; מפזרים מלח. להפחית את החום בינוני נמוך; לכסות ולבשל עד radicchio הוא רך מאוד, ערבוב לעתים קרובות והוספת מים על ידי כפות אם יבש, כ 40 דקות. לחשוף ולטגן עד כל הנוזל מתאדה, על 5 דקות.
מערבבים בגבינת מסקרפונה. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים בצק פסטה ל 6 חתיכות שוות. מכסים חתיכות עם פלסטיק לעטוף כדי לשמור על ייבוש החוצה. הגדר את מכונת הפסטה להגדרה הרחבה ביותר. לשטח חתיכת בצק 1 לתוך מלבן. מעבירים חתיכת בצק במכונה. מקפלים חצי לרוחב (מקצה לקצה) ולהפעיל שוב. המשך לרוץ דרך המכונה, הפיכת המכונה להגדרות צרות לאחר 2 עובר ולאבק עם קמח לפי הצורך כדי לשמור על דבק, עד גיליון פסטה הוא דל 1/16 אינץ ' עבה (על ההגדרה האחרונה).
מניחים גיליון פסטה על משטח עבודה מקומח קלות; לכסות עם פלסטיק כדי למנוע ייבוש. חזור עם חתיכות פסטה שנותרו.
שימוש חדה 3 1/2 אינץ ' קוטר חותך עוגיות, לגזור 36 סיבובים מיריעות פסטה.
מניחים 1 כפית מעוגלת מילוי במרכז 1 עגול בצק.
מברשת קצוות הבצק בקלילות עם מים. מקפלים בצק על מילוי, יוצרים חצי ירח ולחץ לדבוק. הקש קצוות עם tines של מזלג לאטום בחוזקה.
מניחים רביולי בשכבה אחת על גיליון אפייה מקומח קלות ולתת יבש 30 דקות. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. כיסוי; צמרמורת.)
עבודה ב 2 קבוצות, לבשל רביולי בסיר גדול מאוד של מים מלוחים רותחים עד רק רך, ערבוב בעדינות כדי למנוע דבק, על 3 דקות.
יוצקים חמאה מותכת חמה מעל; מפזרים מלח, פלפל, ופרמזן. זרוק בעדינות ותגיש.