רביולי סלק ממולא בריקוטה, גבינת עיזים ומנטה
מתכון רביולי סלק ממולא ריקוטה, גבינת עיזים, נענע מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. זה מנות ראשונות יש 284 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח גס, גבינת עיזים, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גבינת סלק ועז " רביולי, גבינת עזים דבש סלק "רביולי", ו רביולי ממולא פול, ריקוטה, מנטה עם רוטב חמאה חום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת.
מוסיפים מלח וחצי רביולי. לבשל, ערבוב מדי פעם כדי להפריד, עד הקצוות הם רק במכרז, על 4 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מסננת לנקז.
טפטוף בשמן, וזרוק בעדינות למעיל.
העברה לקערה, ו רופף לכסות כדי להתחמם. חזור עם שאר הרביולי.