רביולי עם רוטב אפונה
מתכון רביולי עם רוטב אפונה פיצול יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . במנה עיקרית זו יש 675 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו כורכום, זרעי כמון, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, בננה ספליט עוגת גבינה עם רוטב תות, ו שני רוטב רביולי אופים.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא מרק אפונה לפצל לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים עד אפונה להתפרק, על 50 דקות.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 ליטרים מים לרתיחה; להוסיף רביולי. מערבבים מדי פעם עד פסטה הוא רך לנשוך, 4 עד 6 דקות; לנקז.
בינתיים, להעביר תערובת אפונה פיצול לבלנדר או מעבד מזון; מערבולת עד חלקה.
להסיר ולהשליך נובע צ ' ילי; לנער ולהשליך זרעים. נגב את המחבת 3-4 ליטר יבש.
מוסיפים צ ' ילי, שמן, שום וכמון; מערבבים מעל חום בינוני גבוה עד השום הוא משחי קלות, על 1 דקה.
יוצקים אפונה פיצול טהור למחבת עם תערובת צ ' ילי.
מוסיפים תרד, עגבניות וכורכום; מערבבים רק עד אידוי.
מוסיפים רביולי מרוקן לרוטב ומערבבים בעדינות. כף באותה מידה לתוך קערות רחבות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.