קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

רביולי פיצה בישול איטי לערבב

רביולי פיצה בישול איטי לערבב
המתכון איטי בישול פיצה רביולי לערבב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 3 שעות ו -30 דקות. במנה עיקרית זו יש 630 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם בשר בקר טחון עגול, רביולי מלא גבינה, פפרוני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו תבשיל רביולי בישול איטי, מרק רביולי בישול איטי, ו תבשיל רביולי איטלקי מבושל לאט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס התחתון של 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. צד קו של סיר איטי עם נייר; לרסס לרסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות, לשבור נקניק עם כפית, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים נקניק בקערה גדולה. באותו מחבת, לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני 8 עד 10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר מבושל היטב בצל הוא רך; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים תערובת בקר וצנצנת 1 של רוטב הפסטה לקערה עם נקניק; מערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בבישול איטי, מורחים חצי צנצנת הנותרים של רוטב פסטה כדי לכסות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
שכבה עם חצי רביולי וחצי מתערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
מפזרים 1 1/2 כוסות של הגבינה וחצי פפרוני. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 3 שעות.
9
מפזרים זיתים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
10
מקשטים עם בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון