קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

רביולי שוקולד-אגוזי לוז

רביולי שוקולד-אגוזי לוז
רביולי שוקולד-אגוזי לוז עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 314 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם ממרח שוקולד-אגוזי לוז, עטיפות וונטון, עלי נענע וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. עם כפית ציון 24%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: רביולי שוקולד-אגוזי לוז, מתכון לסלט רביולי אגוזי לוז ומנגולד, ו רביולי פטריות בר עם רוטב חמאת אגוזי לוז.

הוראות

1
מרפדים נייר אפייה בניילון.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מקום 1 עטיפה וונטון על משטח העבודה.
3
מברישים קלות את שולי העטיפה בביצה. כפית 1 כף של אגוזי לוז שוקולד להתפשט למרכז העטיפה. קפלו את העטיפה באלכסון לשניים מעל המילוי ולחצו על שולי העטיפה לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
שוקולדשוקולד
ביצהביצה
4
מניחים את הרביולי על תבנית האפייה המוכנה. חזור על הפעולה עם שאר עטיפות הוונטון, הביצה וממרח השוקולד-אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח אגוזי לוזממרח אגוזי לוז
עטיפות Wontonעטיפות Wonton
שוקולדשוקולד
רביולירביולי
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הוסף מספיק שמן למחבת גדולה וכבדה כדי להגיע לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים את השמן על אש בינונית עד 350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
8
עובדים בקבוצות, מוסיפים בזהירות את הרביולי לשמן החם ומבשלים עד שהם מזהיבים, כ-45 שניות לכל צד. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הרביולי לצלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז. לאחר מכן, העבירו את הרביולי המבושל לתבנית אפייה אחרת ושמרו עליהם חמים בתנור תוך כדי טיגון הרביולי שנותר. (רביולי מטוגן ניתן להכין 1 יום קדימה. מצננים אותם לחלוטין, ואז מכסים ומקררים. לפני ההגשה מניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה ומחממים מחדש בתנור שחומם מראש 375 מעלות צלזיוס רק עד שהם מחוממים, בערך 7 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
9
ריססו את הצד העליון של עלי הנענע קלות מאוד בתרסיס נון סטיק. עבודה עם 1 עלה בכל פעם, לזרות את מצופה צד של העלים בסוכר כדי מעיל בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה
סוכרסוכר
10
מסדרים 2 רביולי מטוגן על כל צלחת. אבק את הרביולי באבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
רביולירביולי
11
מקשטים בעלי הנענע המסוכרים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מנטהמנטה