קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

רגל הודו מעושנת Osso Bucco עם תירס מוקרם

רגל הודו מעושנת Osso Bucco עם תירס מוקרם
רגל הודו מעושן Osso Bucco עם תירס מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 139 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רגלי טורקיה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור טורקיה: בסיר גדול תחתית כבד, לחמם את שמן קנולה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
עונת רגלי טורקיה עם מלח ופלפל לצרוב במחבת החמה עד חום זהוב בכל רחבי, הופך כל הזמן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
הסר מחבת לצלחת ולהניח בצד עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
באותו מחבת מוסיפים את השום, הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות והקמח וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את היין ואת מרק הבשר. להחזיר את רגלי טורקיה למחבת ולהמשיך לבשל עד במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
עבור תירס מוקרם: תוך המתנה לרגליים לבשל, להתחיל את התירס מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
7
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם הופכים שקופים. באמצעות סכין חדה להסיר את גרעיני התירס מן הצ ' יף.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מוסיפים את הגרעינים לבצל המוקפץ וממשיכים לבשל עד שהתירס הופך למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה ומפחיתים את השמנת, עד שהתערובת יוצרת רוטב סמיך סביב התירס. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, והניחו בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
ברגע שרגלי ההודו מבושלות והבשר ממש רך, הסר אותן מהנוזל למגש. להפחית את נוזל הבישול על חום בינוני עד שהוא מצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
הוסף את עלי המפרץ ואת עשבי תיבול טריים ולאפשר להחדיר במשך כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
12
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
13
מסדרים רגל תרנגול הודו על כל צלחת הגשה ומכסים עם נוזל הבישול. כף חלק תירס מוקרם לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו