קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות61
מגזין

רגל הודו מעושנת Osso Bucco עם תירס מוקרם

רגל הודו מעושנת Osso Bucco עם תירס מוקרם
רגל הודו מעושן Osso Bucco עם תירס מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 139 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רגלי טורקיה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור טורקיה: בסיר גדול תחתית כבד, לחמם את שמן קנולה עד עישון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
עונת רגלי טורקיה עם מלח ופלפל לצרוב במחבת החמה עד חום זהוב בכל רחבי, הופך כל הזמן, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
הסר מחבת לצלחת ולהניח בצד עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
באותו מחבת מוסיפים את השום, הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות והקמח וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
מוסיפים את היין ואת מרק הבשר. להחזיר את רגלי טורקיה למחבת ולהמשיך לבשל עד במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
עבור תירס מוקרם: תוך המתנה לרגליים לבשל, להתחיל את התירס מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
7
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם הופכים שקופים. באמצעות סכין חדה להסיר את גרעיני התירס מן הצ ' יף.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירסגרעינים תירס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
9
מוסיפים את הגרעינים לבצל המוקפץ וממשיכים לבשל עד שהתירס הופך למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה ומפחיתים את השמנת, עד שהתערובת יוצרת רוטב סמיך סביב התירס. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, והניחו בצד עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
ברגע שרגלי ההודו מבושלות והבשר ממש רך, הסר אותן מהנוזל למגש. להפחית את נוזל הבישול על חום בינוני עד שהוא מצפה את הגב של כף.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
11
הוסף את עלי המפרץ ואת עשבי תיבול טריים ולאפשר להחדיר במשך כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
12
הסר את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מסדרים רגל תרנגול הודו על כל צלחת הגשה ומכסים עם נוזל הבישול. כף חלק תירס מוקרם לצד ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תירס מוקרםתירס מוקרם
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו