רגל הודו מעושנת Osso Bucco עם תירס מוקרם
רגל הודו מעושן Osso Bucco עם תירס מוקרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 139 גרם חלבון 80 גרם של שומן, וסך הכל 1485 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %57 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, רגלי טורקיה, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו אוסובוקו (מתכונים דומים).
הוראות
עבור טורקיה: בסיר גדול תחתית כבד, לחמם את שמן קנולה עד עישון.
עונת רגלי טורקיה עם מלח ופלפל לצרוב במחבת החמה עד חום זהוב בכל רחבי, הופך כל הזמן, על 5 דקות.
הסר מחבת לצלחת ולהניח בצד עד הצורך.
באותו מחבת מוסיפים את השום, הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות והקמח וממשיכים לבשל במשך 5 דקות.
מוסיפים את היין ואת מרק הבשר. להחזיר את רגלי טורקיה למחבת ולהמשיך לבשל עד במכרז, על 1 שעה.
עבור תירס מוקרם: תוך המתנה לרגליים לבשל, להתחיל את התירס מוקרם.
מוסיפים את החמאה למחבת סאוט על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ואת הטוגנים עד שהם הופכים שקופים. באמצעות סכין חדה להסיר את גרעיני התירס מן הצ ' יף.
מוסיפים את הגרעינים לבצל המוקפץ וממשיכים לבשל עד שהתירס הופך למכרז, כ -10 דקות. מערבבים את השמנת הכבדה ומפחיתים את השמנת, עד שהתערובת יוצרת רוטב סמיך סביב התירס. התאימו את התיבול במלח ופלפל, לפי הטעם, והניחו בצד עד הצורך.
ברגע שרגלי ההודו מבושלות והבשר ממש רך, הסר אותן מהנוזל למגש. להפחית את נוזל הבישול על חום בינוני עד שהוא מצפה את הגב של כף.
הוסף את עלי המפרץ ואת עשבי תיבול טריים ולאפשר להחדיר במשך כ 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסדרים רגל תרנגול הודו על כל צלחת הגשה ומכסים עם נוזל הבישול. כף חלק תירס מוקרם לצד ומגישים.