קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות37
מגזין

רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, ופלפל פולנטה שחורה

רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, ופלפל פולנטה שחורה
רגל טלה בגריל עם רוזמרין, אגסים קלויים, פלפל שחור פולנטה דורש סביב 2 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 856 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לך מלח, חמאה, ציר עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: צלעות כבש רוזמרין ופלפל שחור, חזה ברווז צלוי בפלפל שחור עם שזיפים בגריל, ו לפת קלויה ואגסים עם רוזמרין-דבש טפטוף.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בבלנדר, לשלב את השום, רוזמרין, ו 3/4 כוס שמן; העונה עם מלח ופלפל. מחית עד שהכל מגיע יחד כדי ליצור משחה; להפריש במשך כמה דקות כדי לתת את הטעמים להתחתן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
להניח את הכבש שטוח, פתוח כמו ספר. להבקיע את פני השטח בקלילות עם סכין קילוף. לשפשף את הטלה עם רסק שום, כדי להיות בטוח לקבל את החתכים.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מרדדים את הכבש ועניבה עם חוט הקצב להחזיק את הצלי יחד.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
הכן גז חיצוני או גריל פחם. מתבלים את הטלה בנדיבות עם מלח ופלפל, ולאחר מכן מניחים אותו על הגריל החם (לשים אותו על המדף העליון אם אתה משתמש בגריל גז). צורב את החלק החיצוני של הבשר, מסתובב, עד חום מסביב, אבל לא char. סגור את כיסוי הגריל וצלה במשך 30 דקות. הטלה נעשה כאשר המרכז הוא עדיין ורוד ואת הטמפרטורה הפנימית קורא 135 מעלות F. לאפשר כבש לעמוד 10 דקות כדי לתת את המיצים להתיישב לפני ניתוק החוט ואת חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חוט קצביםחוט קצבים
6
כדי להכין את האגסים, חצי את האגסים לאורך לחתוך את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
7
מניחים את האגסים עם הפנים כלפי מטה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
טפטוף עם 4 כפות שמן, לזרוק את 8 גבעולי רוזמרין על גבי, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
אופים במשך 20 עד 25 דקות, עד האגסים הם מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי לשרת, כפית כמה פולנטה על בסיס הצלחת ולהניח כמה פרוסות של כבש על גבי; טפטוף עם קצת שמן ועונה עם מלח ופלפל. שים אגס על כל צלחת, פנים כלפי מעלה, ולטפטף אותם עם חומץ בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פולנטהפולנטה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
11
מקשטים עם sprig רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
12
בסיר גדול, להביא את ציר עוף ומלח לרתיחה. בהדרגה להקציף בקמח תירס בזרם יציב איטי. הנוזל ייספג וקמח התירס ינעל, אל תיבהל, פשוט תעבור דרכו. מנמיכים את החום וממשיכים לטאטא עד הפולנטה עבה וחלק, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
פולנטהפולנטה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מוסיפים את השמנת והחמאה; ממשיכים לערבב עד incorporated, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
14
הסר מהחום, לקפל את פרמזן ופלפל שחור ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®