רגל טלה צלויה עם חמאת שומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל רגל צלוי של כבש עם חמאת שומר. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 453 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ותרימו חמאה, פלפל טחון גס, מרק עוף דל מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כמון ושומר כבש צלוי מצופה בשומר, כבש צלוי איטי עם קינמון, שומר והדרים, ו רגל טלה צלויה עם טרגון-חמאת נענע (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים עם מזלג בקערה בינונית. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°.
יוצקים 2 כפות שמן למחבת קלייה גדולה.
מניחים מחבת ישירות על גבי 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים כבש למחבת וחום מכל הצדדים, על 8 דקות בסך הכל.
טלה מברשת עם חצי חמאה מתובלת.
כבש צלוי 30 דקות. להפחית את החום ל 177°; להמשיך צלייה עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר130 עבור בינוני נדיר, כ 40 דקות יותר.
העברה לצלחת; אוהל עם נייר כסף.
לפרוט שומן מ טפטוף במחבת צלייה.
מניחים מחבת על גבי 2 מבערים מעל חום גבוה.
מוסיפים יין ומרק. מרתיחים עד התערובת מצטמצם 2 כוסות, על 13 דקות.
להקציף בחמאה מתובלת שנותרה (רוטב יהיה דק). רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מקשטים כבש עם גבעולי רוזמרין, אם תרצה.