רגל טנדורי של כבש
ייתכן שרגל טנדורי היא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 690 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, כמון טחון, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו טנדורי טלה, רגל טנדורי מתובלת בכבש, ו Hoagies טנדורי כבש (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת צלייה גדולה, מערבבים 1/2 כוס מיץ לימון עם 2 כפיות מלח.
מניחים את הטלה במחבת ואת המעיל היטב עם מיץ לימון.
תן לכבש לעמוד במיץ במשך 30 דקות, ואז לנקז.
בקערה גדולה, מערבבים את היוגורט עם שמן, שום, זנגביל, חרדל יבש, כמון, אגוז מוסקט, הל, פלפל שחור, קינמון, כורכום וקיין. מערבבים 2 כפיות מלח ואת 2 כפות הנותרים של מיץ לימון. עם סכין קטנה, לעשות 1 אינץ ' עמוק חריצים בכל רחבי הטלה. מעיל את הטלה ביסודיות עם המרינדה, דוחף אותו לתוך החריצים. מכסים ומקררים לפחות 6 שעות או לילה.
הסר את רגל הטלה מן המרינדה, משאיר על שכבה עבה. הזז את הגחלים החמות לצד אחד של הגריל והנח מחבת טפטוף מול הגחלים. מניחים את הטלה על מחבת הטפטוף, מכסים את הגריל ומבשלים עד מזוגגים ומד חום מיידי רושם 140 עבור בינוני, על 2 שעות.
קו מגש עם הבצל ומפזרים עם הכוסברה.
מניחים את הרגל של כבש על גבי, מברשת אותו עם חמאה מומסת ולתת לנוח במשך 15 דקות. חותכים את הטלה לפרוסות ומגישים עם פרוסות הלימון.