רגל כבש עם חמאת דבש
רגל של כבש עם חמאת דבש דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 307 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שום, רגל של כבש, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מתכונים דומים: כבש צלוי מזוגג דבש עם רוטב מנטה דבש, וידוי #140: חמאת דבש היא ההנאה האסורה שלי ... דבש ולחם תירס בירה, ו פנקייק מחיטה מלאה עם דבש וחמאת ליים.
הוראות
לקצץ שומן מ כבש. הפוך חריצים לאורך באמצע הדרך דרך כבש. הכנס פרוסת שום לתוך כל חריץ. מסדרים פרוסות בייקון בדפוס חוצה מעל כבש.
מערבבים ריבה תפוזים, רוטב צרפתי, ומיץ לימון בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם.
מניחים כבש על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי, אם תרצה.
טלה מברשת עם תערובת ריבה.
אופים, חשופים, ב 325 במשך 1 שעה ו 45 דקות או עד רושמים מדחום בשר 140 (נדיר) כדי 160 (בינוני), צוף מדי פעם עם תערובת ריבה.
מקציפים חמאה ודבש במהירות בינונית של מערבל חשמלי עד חלקה. מערבבים באגוזי לוז ובורבון.
מגישים תערובת חמאה עם כבש. אם תרצה, מקשטים עם פרחי צ ' ייב, נענע, אורגנו, טימין וירקות.