קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

רגל כבש עם רוטב פטל

רגל כבש עם רוטב פטל
. אם יש לכם מרק ירקות, רגל של כבש, פטלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: כבש עם רוטב פטל, כבש צלוי עם רוטב כבש וקרום רוטב ענבים טרי, ו צלעות כבש עם רוטב קארי או מתלה כבש.

הוראות

1
במיכל של בלנדר או מעבד מזון גדול, לשלב את מרק הירקות, פטל, ריבת פטל, וחומץ יין אדום. מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
ריבת פטלריבת פטל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים לתוך קערה גדולה, ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה. צרוב את רגל הכבש במהירות על כל הצדדים, ולהסיר מן המחבת. לנקב את הבשר כל סנטימטר בערך עם הקוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים לתוך קערה עם רוטב פטל. מכסים, ומקררים לפחות 12 שעות כדי להשרות. להסתובב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הטלה מן המרינדה יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
7
מניחים על מדף צלייה במחבת צלייה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
8
צולים את הטלה במשך 1 שעה בתנור שחומם מראש, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך הבשר קורא 140 מעלות F (62 מעלות C). אפשר לעמוד במשך 10 עד 15 דקות לפני גילוף. הטמפרטורה צריכה לעלות על ידי עוד 5 עד 10 מעלות בזמן שהוא נח למדיום נדיר. אם אתה אוהב את זה יותר לעשות, לחכות עד שהוא מגיע 145 מעלות F לפני הסרת מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בזמן שה צלייה, להעביר את המרינדה לסיר. מביאים לרתיחה, ומוסיפים את הרוזמרין. מרתיחים מעל חום בינוני-גבוה עד שהרוטב צמצם ועבה מעט, כ -10 דקות. לגלף את הטלה, ורוטב כפית על זה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה