רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל
רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל דורשת בערך 1 שעה ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 6 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך שאלוט, פפריקה טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, רגל כבש קלויה עם אצבעות מרוסקות ורוטב זינפנדל, הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות, ו הליבוט בגריל עם אצבעות מרוסקות וחמאת עגבניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה.
רגל כבש מעיל עם פפריקה, זרעי שומר, מלח ופלפל. מערבולת 2 כפות שמן זית לסיר החם. חום את הטלה מכל הצדדים לנעול מיצים וטוסט את התבלינים ציפוי בחוץ.
מעבירים את הטלה למחבת הצלייה עם מתלה תיל וצולים בתנור עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -145 מעלות F עבור בינוני-נדיר, כ -45 דקות עד 1 שעה.
הסר ותן לנוח לפחות 10 דקות לפני חיתוך.
בעוד הטלה צלוי, פורסים את אצבעות חצי לאורכו ומניחים בסיר גדול עם שאלוט, שום, שמן זית ומים. מביאים לרתיחה על אש נמוכה ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
הסר מהחום, לנקז נוזלים קלות לרסק תערובת עם מזלג. מערבבים את הקורנית, גבינת פקורינו, מלח ופלפל. תכסה את תפוחי האדמה ותתחמם.
בסיר, מעל חום בינוני, ממיסים את החמאה ומקציפים בחרדל.
מוסיפים את שאלות ומבשלים עד שאלות הוא השחמה ו caramelized, על 5 עד 7 דקות Deglaze המחבת עם יין ומבשלים כדי להפחית בחצי.
מוסיפים את מלאי העגל והפלפל ומפחיתים בחצי שוב. מסננים את הרוטב דרך מסננת בסדר.
כדי לשרת, פורסים את הטלה, למעלה עם חלק מהרוטב, ומגישים לצד תפוחי האדמה.
מגישים את הרוטב שנותר בצד.