קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

רגל של כריך טלה פתוח עם מלח זית שחור: Arni Psito

רגל של כריך טלה פתוח עם מלח זית שחור: Arni Psito
רגל של כריך טלה פתוח עם מלח זית שחור: ארני Psito עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, פלפל, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריך תאנה פתוח, כריך ביצה פתוח, ו כריך עם פנים פתוחות העליון.

הוראות

1
במעבד מזון, לטחון את הזיתים, צ ' ילה, שן שום אחת, צלפים, 1 כפית פלפל שחור, אורגנו טרי, ו 1/2 כוס שמן זית יחד. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי
פלפל שחורפלפל שחור
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
שמן זיתשמן זית
צלפיםצלפים
זיתיםזיתים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ודא רגל הטלה הוא ניקה היטב וכל שומן קשה הוא גזוז. לעשות 8 חריצים ברגל ולדחוף אותם עם זרזי רוזמרין ושום פרוס הנותרים. לשפשף את הרגל עם שמן זית שנותר, אורגנו יבש, לימון, מלח ופלפל. צלוי במשך כ -30 דקות. חום נמוך ל-375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
לימוןלימון
כבשכבש
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
4
הוסף מים למחבת במידת הצורך. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של הטלה הוא 120 עד 135 מעלות F, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר מהמחבת ולתת לנוח במשך 10 דקות. לרפרף את השומן מן המיצים פאן ויוצקים לתוך קערה. השתמש בפעם אחרת, מיץ זה יכול להיות קפוא. חותכים את הכבש דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
6
טוסט פיתה לחם ולהפיץ את גבינת עיזים על החלק הפנימי של פיתה. ערמה בכ -4 עד 5 פרוסות של כבש העליון עם ממרח זית וארוגולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פיתהפיתה
ארוגולהארוגולה
מורחיםמורחים
זיתיםזיתים
טוסטטוסט
כבשכבש
7
מגישים טמפרטורת חדר.