רגל של כריך טלה פתוח עם מלח זית שחור: ארני Psito עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 56 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ארוגולה, פלפל, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: כריך תאנה פתוח, כריך ביצה פתוח, ו כריך עם פנים פתוחות העליון.
הוראות
1
במעבד מזון, לטחון את הזיתים, צ ' ילה, שן שום אחת, צלפים, 1 כפית פלפל שחור, אורגנו טרי, ו 1/2 כוס שמן זית יחד. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טרי
פלפל שחור
שיני שום שלמות
שמן זית
צלפים
זיתים
פלפל צ ' ילי
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מחממים תנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ודא רגל הטלה הוא ניקה היטב וכל שומן קשה הוא גזוז. לעשות 8 חריצים ברגל ולדחוף אותם עם זרזי רוזמרין ושום פרוס הנותרים. לשפשף את הרגל עם שמן זית שנותר, אורגנו יבש, לימון, מלח ופלפל. צלוי במשך כ -30 דקות. חום נמוך ל-375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
רוזמרין
אורגנו
שום
פלפל
לימון
כבש
מלח
לשפשף תיבול יבש
4
הוסף מים למחבת במידת הצורך. מבשלים עד הטמפרטורה הפנימית של הטלה הוא 120 עד 135 מעלות F, על 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מים
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר מהמחבת ולתת לנוח במשך 10 דקות. לרפרף את השומן מן המיצים פאן ויוצקים לתוך קערה. השתמש בפעם אחרת, מיץ זה יכול להיות קפוא. חותכים את הכבש דק ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ
כבש
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
6
טוסט פיתה לחם ולהפיץ את גבינת עיזים על החלק הפנימי של פיתה. ערמה בכ -4 עד 5 פרוסות של כבש העליון עם ממרח זית וארוגולה.