רגלי הודו צלויות עשבי תיבול
רגלי תרנגול הודו קלויים נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.12 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 585 קלוריות. אם יש לכם עלי דפנה, מלח כשר, שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב עלי הדפנה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מקסים רסק תפוחים עוגות כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -30 דקות. נסו רגלי עוף צלויות עשב, פופס איש המערות (הידוע גם כרגלי הודו צלויות), ו קל תנור קלוי ברביקיו טורקיה רגליים (מתכונים דומים).
הוראות
מעבדים תחילה 6 מרכיבים במעבד מזון 40 עד 45 שניות או עד קצוץ דק.
מניחים רגלי הודו בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ', ומשפשפים בתערובת מלח. מכסים ומצננים 12 עד 15 שעות.
מעבירים הודו לתבנית צלייה, ומשליכים כל נוזל שהצטבר.
יוצקים מרק על תרנגול הודו; לתת לעמוד 30 דקות.
למרוח עם מיצי מחבת, ואופים 1 שעה ו -30 דקות עד 1 שעה ו -45 דקות או עד שהבשר מתרחק מעצם, הופך את הרגליים כל 20 דקות.
תנו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם סוכר בסוכר הטורבינדו הגולמי.