קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות

רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות
רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניה הן ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך זרעי כמון, פלפל, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: רגלי עוף מטוגנות עם יין אדום ועגבניות, ירכיים עוף מטוגן ורגליים עם עגבניות, ו רגלי הודו מטוגנות ביין אדום.

הוראות

1
במחבת גדולה ועמוקה, מחממים 2 כפות שמן עד מנצנץ. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים חצי למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר את העוף השחום לצלחת ולחזור עם העוף שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים את השומן במחבת.
4
הוסף את הנותרים 1 כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את זרעי הכמון ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך כ -10 שניות, עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את השום, זנגביל, מקל קינמון, פלפל אדום מרוסק ועלי דפנה ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא זהוב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את היין ומבשלים על חום נמוך בינוני במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את המניה והעגבניות עם המיצים שלהם ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10
מוסיפים את העוף לרוטב יחד עם כל מיצים שנצברו ומבשלים על אש נמוכה, מסתובבים כמה פעמים, עד העוף מבושל דרך הרוטב הוא טעים, על 50 דקות. השליכו את מקל הקינמון ועלי המפרץ, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך