Radicchio ותפוחים בוויניגרט אורן אגוז עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סיידר תפוחים, שאלוט, רדיקיו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, ריזוטו עם רדיקיו, סולטנאס וצנוברים, ו סלט ארוגולה עם תאנים, צנוברים ורדיקיו.
הוראות
1
שים סיידר ודבש במחבת קטנה על חום בינוני גבוה. מבשלים עד מופחת סירופ (כ 1 כף.), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
שים שאלוט, חומץ, ו 1/2 כפית. מלח בקערה בינונית ולתת לשבת 5 עד 10 דקות. בינתיים, לשים 1/4 כוס צנוברים לתוך מרגמה ולהשתמש עלי לעבוד לתוך הדבק מחוספס. תניח בצד. מערבבים סירופ סיידר לתוך תערובת שאלוט-חומץ, ולאחר מכן לטאטא בשמן זית. מערבבים להדביק אורן אגוז כדי ליצור רוטב שמנת ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
3
שים רדיקיו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4
טפטוף עם חצי ההלבשה ולזרוק ביסודיות. לזרוק תפוחים, הוספת רוטב יותר במידת הצורך כדי מעיל את הסלט. מחלקים סלט בין 6 צלחות. מעל כל סלט עם פרושוטו, פרמזן, נותר 1/4 כוס צנוברים, ופלפל, חלוקת באופן שווה.