רובן קלאסי
רובן קלאסי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 534 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך כרוב כבוש, רוטב רוסי מסחרי, לחם שיפון ללא זרעי קימל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו כריך רובן קלאסי, קלאסי ראובן פניני, ו כריכי רובן קלאסיים (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים 2 כפות רוטב רוסי בצד אחד של כל אחד 4 פרוסות לחם.
מניחים פרוסת גבינה 1 על כל פרוסת לחם. מחלקים כרוב כבוש ובשר משומר בין כריכים.
מורחים חרדל על הנותרים 4 פרוסות לחם, ומניחים על גבי כריכים, בצד חרדל למטה.
מורחים חצי חמאה באופן שווה על צמרות כריכים; מניחים כריכים על מחבת או מחבת חמה, בצד חמאה למטה. מבשלים עד שהלחם מוזהב.
מורחים חמאה שנותרה באופן שווה על הצדדים ungrilled של כריכים; להסתובב בזהירות, ומבשלים עד הלחם הוא זהב וגבינה הוא נמס מעט.