קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות44
ציון בריאות4
מגזין

רוגלך

רוגלך
רוגלך הוא צמחוני ומספק כ 44 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, צימוקים זהובים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד קמח ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור לעטוף בניילון נצמד, ואז לשטח (בניילון נצמד) לתוך מלבן בערך 7 על 5 אינץ'. להירגע עד המשרד, 8 עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 177°. שורה תחתונה של 1-עד 1 1/2 אינץ ' עמוק עמוק תבנית אפייה רדודה גדולה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
חותכים בצק ל 4 חתיכות. צ 'יל 3 חתיכות, עטוף בניילון נצמד, ולגלגל החוצה חתיכה שנותרה למלבן 12 על 8 אינץ' על משטח משוריין היטב עם מערוך מקומח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
מעבירים בצק ליריעת קלף, ואז מעבירים למגש ומקררים תוך גלגול הבצק שנותר באותו אופן, מעבירים כל אחד לגיליון קלף אחר וערימה על המגש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
להקציף 1/2 סוכר כוס עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מסדרים 1 מלבן בצק על משטח העבודה עם צד ארוך הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
מורחים 1/4 כוס משמר באופן שווה על פני הבצק עם מרית אופסט.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
9
מפזרים 1/4 צימוקים כוס מעוגל 1/4 כוס אגוזי מלך על ריבה, ואז מפזרים 2 כפות סוכר קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמוןסוכר קינמון
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ריבהריבה
10
באמצעות קלף כסיוע, מגלגלים את הבצק בחוזקה לתוך יומן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה מרופדת, ואז צביטה מסתיים סגור טאק מתחת. הפוך 3 יומנים נוספים באותו אופן ולסדר 1 אינץ ' זה מזה במחבת.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מברשת יומני עם חלב ומפזרים כל אחד עם 1 כפית של סוכר מגורען שנותר. עם סכין גדולה חדה, לעשות 3/4 אינץ '-חתכים עמוקים לרוחב בצק (לא כל הדרך) במרווחים של 1 אינץ'. (אם הבצק רך מדי לחתוך, צמרמורת עד מוצק יותר, 20 עד 30 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
13
אופים עד הזהב, 45 עד 50 דקות. מגניב להתחמם במחבת על מדף, כ -30 דקות, ולאחר מכן להעביר יומני ללוח חיתוך ולפרוס עוגיות כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף