רוגלך
רוגלך הוא צמחוני ומספק כ 44 מנות. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי מלך, צימוקים זהובים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו Rugelach, Rugelach, ו Rugelach (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח ומלח בקערה. הכה יחד חמאה וגבינת שמנת בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי עד בשילוב היטב.
מוסיפים תערובת קמח ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק רך. לאסוף בצק לכדור לעטוף בניילון נצמד, ואז לשטח (בניילון נצמד) לתוך מלבן בערך 7 על 5 אינץ'. להירגע עד המשרד, 8 עד 24 שעות.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור עד 177°. שורה תחתונה של 1-עד 1 1/2 אינץ ' עמוק עמוק תבנית אפייה רדודה גדולה עם נייר קלף.
חותכים בצק ל 4 חתיכות. צ 'יל 3 חתיכות, עטוף בניילון נצמד, ולגלגל החוצה חתיכה שנותרה למלבן 12 על 8 אינץ' על משטח משוריין היטב עם מערוך מקומח.
מעבירים בצק ליריעת קלף, ואז מעבירים למגש ומקררים תוך גלגול הבצק שנותר באותו אופן, מעבירים כל אחד לגיליון קלף אחר וערימה על המגש.
להקציף 1/2 סוכר כוס עם קינמון.
מסדרים 1 מלבן בצק על משטח העבודה עם צד ארוך הקרוב אליך.
מורחים 1/4 כוס משמר באופן שווה על פני הבצק עם מרית אופסט.
מפזרים 1/4 צימוקים כוס מעוגל 1/4 כוס אגוזי מלך על ריבה, ואז מפזרים 2 כפות סוכר קינמון.
באמצעות קלף כסיוע, מגלגלים את הבצק בחוזקה לתוך יומן.
מקום, צד התפר למטה, בתבנית אפייה מרופדת, ואז צביטה מסתיים סגור טאק מתחת. הפוך 3 יומנים נוספים באותו אופן ולסדר 1 אינץ ' זה מזה במחבת.
מברשת יומני עם חלב ומפזרים כל אחד עם 1 כפית של סוכר מגורען שנותר. עם סכין גדולה חדה, לעשות 3/4 אינץ '-חתכים עמוקים לרוחב בצק (לא כל הדרך) במרווחים של 1 אינץ'. (אם הבצק רך מדי לחתוך, צמרמורת עד מוצק יותר, 20 עד 30 דקות.)
אופים עד הזהב, 45 עד 50 דקות. מגניב להתחמם במחבת על מדף, כ -30 דקות, ולאחר מכן להעביר יומני ללוח חיתוך ולפרוס עוגיות כל הדרך.