רוגלך
רוגלך הוא טבעוני קינוח. מתאים ל-22 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. גשו לסופר וקנו אגוזי מלך, פיסות, צימוקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Rugelach, Rugelach, ו Rugelach.
הוראות
תנור חום עד 400 F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.
מפזרים את משטח העבודה עם 1 כף של הסוכר ו 1/2 כפית של הקינמון. לפתוח את אחד הקרום ולמקם אותו על הסוכר.
מורחים חצי ריבה באופן שווה על הקרום.
מפזרים חצי אגוזי מלך וחצי הצימוקים.
מפזרים את החלק העליון של היומן עם 1/2 כף של הסוכר; חזור. באמצעות סכין, לקצץ את הקצוות אחידים (על 1 אינץ ' בכל צד).
חותכים את הלחמניות לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'.
מניחים את הפרוסות, בצד מסוכר למעלה, על דפי אפייה, מרווחים אותם 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד הזהב, 22 עד 25 דקות.
לגלגל את rugelach יום לפני, לכסות בחוזקה עם ניילון לעטוף, להכניס למקרר. תחתוך ותאפה את יום המסיבה.