רוגלך שקדי משמש
צריך מתאבן צמחוני? משמש שקדים Rugalach יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא יספק כ 24 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. מתכונים דומים: Rugalach משמש צימוקים, Rugalach, ו Rugalach.
הוראות
חותכים את החמאה לתוך הקמח ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
חותכים את גבינת השמנת לקוביות קטנות ולשפשף לתוך תערובת קמח חמאה. ללוש עד הבצק יוצר כדור.
חותכים את הבצק לשניים, עוטפים כל חצי בניילון נצמד ומקררים.
כדי להפוך את המילוי: מערבבים את ריבת משמש עד שהוא להפיץ. בקערה מערבבים את הסוכר עם האגוזים הקצוצים וקליפת לימון מגוררת.
כדי להרכיב: על משטח מקומח קל להתגלגל כל חצי בצק. ככל שהמעגל גדול יותר ודק יותר, כך העוגיות יהיו צוננות יותר. כל מעגל צריך להיות לפחות 9 אינץ ' בקוטר.
מורחים כל מעגל עם ריבה ומפזרים את תערובת השקדים.
חותכים כל מעגל לתוך שתים עשרה טריזים.
מגלגלים כל טריז בחוזקה מהקצוות החיצוניים. הפעל קצוות מעט כדי ליצור סהר.
מניחים סהרונים על קלף מצופה תבנית אפייה על 1 אינץ ' זה מזה. חזור עד שכל העוגיות מעוצבות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מקציפים עוגיות ביצה מברשת עם ביצה מוכה.
אופים עוגיות במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
בואו עוגיות להתקרר על חוט wracks ואז אבק עם סוכר ' ממתקים מנופה.