רוגלך שקדים משמש
צריך לקטו אוו צמחוני הר ד ' אובר? רוגלך שקדים משמש יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 116 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. אם יש לכם חמאה, ריבת משמש, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 14 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: אפריקוס רייסין רוגלך, רוגלך, ו רוגלך.
הוראות
חותכים את החמאה לקמח ומערבבים עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
חותכים את גבינת השמנת לקוביות קטנות ומשפשפים לתערובת הקמח-חמאה. ללוש עד שהבצק יוצר כדור.
חותכים בצק לשניים, עוטפים כל חצי בניילון ומכניסים למקרר.
להכנת מילוי: מערבבים את ריבת המשמש עד למריחה. בקערה שלבו את הסוכר עם האגוזים הקצוצים וקליפת הלימון המגוררת.
להרכבה: על משטח מקומח קלות מרדדים כל חצי בצק. ככל שהעיגול גדול ודק יותר כך העוגיות יהיו פריכות יותר. כל מעגל צריך להיות לפחות 9 אינץ ' בקוטר.
מורחים כל עיגול בריבה ומפזרים את תערובת השקדים.
חותכים כל עיגול לשנים עשר טריזים.
מגלגלים כל טריז כלפי מעלה מהקצוות החיצוניים. סובב מעט את הקצוות ליצירת סהר.
מניחים סהרונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של כ -1 אינץ ' זה מזה. חזור על הפעולה עד שכל העוגיות מעוצבות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים ביצה ומברישים עוגיות בביצה טרופה.
אופים עוגיות במשך 20 עד 25 דקות או עד להזהבה.
תנו לעוגיות להתקרר על עטיפות תיל ואז לאבק בסוכר קונדיטורים מנופה.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות לארמנדייה-ברנייה קו רוחב נוסף ברוט. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-55 דולר לבקבוק.
![לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט]()
לארמנדיאר-ברניאר קו רוחב אקסטר ברוט
כרמים ממוקמים בוורטוס, אוגר, אוויזה, קרמנט, המהווים קו קרוב למרידיאן ה -4. קו האורך הוא 60% יין בסיס מהוינטג ' 2009 המותסס בנירוסטה ו -40% יין מילואים מפודרה ואלון ניטרלי. 100% שרדונה התיישן על השקיות למעלה משנתיים ומינון של 4 גרם לליטר.