רוזה סנגריה עם חמוציות ותפוחים לוקחת מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 12 . יש משקה זה 204 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לך פלפל, רובי פורט, רוזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: רוז סנגריה, רוז סנגריה, ו רוזה סנגריה.
הוראות
1
בסיר, מערבבים את המים, הסוכר, פלפל אדום מרוסק, קינמון, allspice, ציפורן וכוכב אניס. מבשלים את הסירופ על חום נמוך בינוני במשך 15 דקות. מסננים לתוך קערה ומוסיפים את חמוציות ותפוחים. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
יכול דיאט קרם סודה
לשימור,
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
ליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מסננים את הפירות, שומרים את הסירופ המתובל. בקנקן גדול, מערבבים את ה-ros עם הנמל, קואנטרו, מיץ חמוציות, פירות ו-3/4 כוס של סירופ מתובל. מקררים עד מקורר, על 1 שעה.