רוזטי עם שאלוט ופנצ'טה
רוסטי עם שאלוט ופנצ'טה עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. 265 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, פנצ'טה, שמן צמחי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו אפונה עם Pancetan ו Shallots, פריטטה עם שאלוט ופנצ'טה, ו אפונה עם שאלוט ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת שאינה מקל 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.
הוסף קצוץ pancetta ומבשל, ערבוב עד pancetta הוא פריך, על 5 דקות.
מוסיפים בצלצלים קצוצים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
להעביר שאלוט ופנצ ' טה לקערה גדולה באמצעות כף מחוררת.
הוסף מספיק שמן כדי להוסיף עד כ 4 כפות גורל מוחלט. תניח את המחבת בצד.
באמצעות החורים הגדולים ביותר על תפוחי אדמה פומפיה תיבת אחד בכל פעם.
מניחים תפוח אדמה מגורד במרכז מגבת תה נקי ומסובבים מגבת תה כדי לנקז נוזל מעל כיור.
מעבירים לקערה עם פנצ ' טה ושאלוט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
להוסיף 1 1 1/2 כפיות הרים עלי טימין ולזרוק לשלב.
חום 1 כף שומן מעל חום בינוני, וכאשר מנצנץ להוסיף 1/2 של תערובת תפוחי אדמה למחבת. באמצעות מרית גומי, לחץ לתוך החלק התחתון של המחבת ומבשלים עד הקצוות מתחילים להיראות חום, על 6 דקות. בזהירות להחליק roesti על צלחת ואז למקם צלחת אחרת על גבי. הפוך צלחות, ואז להחליק roesti בחזרה למחבת ולהמשיך לבשל עד פריך לחלוטין, כ 7 דקות יותר.
העברה לצלחת גדולה ולשמור חם בתנור 93°. חזור עם שומן ותפוחי אדמה שנותרו.
מפזרים רוזטי עם טימין ומגישים עם שמנת חמוצה.