רוזמרין & עוף שום
המתכון רוזמרין & עוף שום יכול להתבצע בערך 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 581 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 104 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך ירכיים עוף, קמח מתובל, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו עוף שום עם רוזמרין, רוזמרין-עוף שום, ו עוף צלוי שום רוזמרין.
הוראות
הכן את העוף: לנגב את העוף עם נייר מטבח, לקצץ כל עור עודף עם מספריים ואז לזרוק את הירכיים בקמח המנוסה. להפריד את הנורה של שום לתוך שיני (אין צורך לקלף).
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה עד שחם באופן חיפוש, מוסיפים את העוף, את העור בצד, ומטגנים מבלי להזיז את העוף עד שהעור פריך ומשחימים אותו. הפוך את העוף על חום אותו על כל הצדדים (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות).
מוסיפים את השום והרוזמרין, ואז יוצקים את היין ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 40-45 דקות, עד העוף הוא רך ואת הרוטב התעבה.
מגישים עם אורז או פטרוזיליה השליכו tagliatelle, ותרד חמאה.