קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות24
מגזין

רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה

רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה
רוזמרין הדרים מיסו - שפשף טורקיה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם בצל, מיסו, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. נסו רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה, הדרים רוזמרין שפשף טורקיה, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק על 1/4 של טבעות בצל, בתוספת רוזמרין ושום במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים פלפל שחור, תיבול עוף, הדבק מיסו פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מיסומיסו
3
מוסיפים חמאה ופרה-תערובת יופיע מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם מראש עד 177°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ואז לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר של השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועיסוי מבחוץ להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מניחים פרוסת לימון בתוך טבעת פלפל להחליק מתחת לעור, מיצוב באופן שווה על השד ומקלות תיפוף. חזור עם הנותרים פלפל פרוסות לימון עד תוצאות דפוס נעים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מפזרים חלל עם מלח מתובל. חלל דברים עם לימון תפוז רבעים, לסחוט מיץ לתוך חלל כמו שאתה הולך, ולקפל את עור הצוואר דש לתוך החלל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
מקלות עוףמקלות עוף
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
לשפשף את טורקיה עם 2 כפות שמן. לנער 1 כף קמח בשקית קלייה בתנור, שכבת התחתון של התיק עם בצל ופרוסות סלרי, ומניחים את התיק למחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מניחים הודו על גבי בצל וסלרי בשקית וסגור תיק עם עניבה כלולה בתיבה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
חותכים שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון של התיק, לפי ההוראות. צלי על פי הוראות החבילה, על 2 1/2 עד 3 שעות, או עד טיימר קופץ החוצה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
10
הסר מהתנור ולתת לשבת בשקית במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר טורקיה מהשקית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מסננים מיצי פאן לתוך סיר 3 ליטר ו לרפרף את עודף שומן, אם תרצה בכך.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים 4 כוסות טורקיה למיצי פאן ומביאים לרתיחה. בעוד המניה מגיעה לרתיחה, להקציף יחד מים קורנפלור. לאט לאט לשפוך תערובת קורנפלור לתוך מניה רותחים, לטאטא ברציפות. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד שהרוטב מתעבה ונקי. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

מרכיבים

3ביוןסלרי ועלים קצוצים לפרוסות 1 אינץסלרי ועלים קצוצים לפרוסות 1 אינץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה קפואהאפונה קפואה11 כף אורגנו מיובשקמחקמח11 כף אורגנו מיובשעלי רוזמרין יבשים (או 2 כפות רוזמרין טרי)עלי רוזמרין יבשים (או 2 כפות רוזמרין טרי)12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, קצוץשום, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2לימונים, אחד פרוס לפרוסות 1/4 אינץ ' ואחד לרבעים, מחולקלימונים, אחד פרוס לפרוסות 1/4 אינץ ' ואחד לרבעים, מחולק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמןשמן1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלופים פרוס 1 אינץ עבה, מופרדים טבעות, מחולקבצל, קלופים פרוס 1 אינץ עבה, מופרדים טבעות, מחולק1כתום, רבועכתום, רבוע1אוראו ממולאים כפולים1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ1פלפל אדום, פרוס לטבעות 1/4 אינץפלפל אדום, פרוס לטבעות 1/4 אינץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיסו (רסק סויה מותסס לבן או אדום)מיסו (רסק סויה מותסס לבן או אדום)1חתיכות טופי הית' ברמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס7קילוגרםטורקיה עם טיימר מוקפץ, כל נוצות או קוצים הוסרו עם פינצטה או צבת חוטם מחט, צוואר ו giblets שמורות לשימוש נוסף אם תרצהטורקיה עם טיימר מוקפץ, כל נוצות או קוצים הוסרו עם פינצטה או צבת חוטם מחט, צוואר ו giblets שמורות לשימוש נוסף אם תרצה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי טורקיהמלאי טורקיה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה לא מלוחהמקל חמאה לא מלוחה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת