רוזמרין הדרים מיסו - שפשף טורקיה דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. אם יש לכם בצל, מיסו, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מתאבן במחיר סביר. נסו רוזמרין הדרים מיסו-שפשף טורקיה, הדרים רוזמרין שפשף טורקיה, ו מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה (מתכונים דומים).
הוראות
1
דופק על 1/4 של טבעות בצל, בתוספת רוזמרין ושום במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים פלפל שחור, תיבול עוף, הדבק מיסו פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 מיכל (7 אונקיות) בצל קצוץ
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מיסו
3
מוסיפים חמאה ופרה-תערובת יופיע מקושקש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
לשים מתלה תנור בעמדה הנמוכה ביותר ולחמם מראש עד 177°. לשטוף את טורקיה מבפנים ומבחוץ, ואז לטפוח יבש. עבודה מקצה חלל גדול, בעדינות להפעיל את האצבעות בין העור לבשר של השד כדי לשחרר את העור, להיזהר לא לקרוע את העור. לדחוף חמאת מיסו מתחת לעור, כולל ירכיים ומקלות תיפוף, ועיסוי מבחוץ להתפשט באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
קילו פטל שחור (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מניחים פרוסת לימון בתוך טבעת פלפל להחליק מתחת לעור, מיצוב באופן שווה על השד ומקלות תיפוף. חזור עם הנותרים פלפל פרוסות לימון עד תוצאות דפוס נעים.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
מפזרים חלל עם מלח מתובל. חלל דברים עם לימון תפוז רבעים, לסחוט מיץ לתוך חלל כמו שאתה הולך, ולקפל את עור הצוואר דש לתוך החלל. לקשור מקלות תיפוף יחד עם חוט מטבח טאק כנפיים מתחת לגוף.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
מקלות עוף
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
7
לשפשף את טורקיה עם 2 כפות שמן. לנער 1 כף קמח בשקית קלייה בתנור, שכבת התחתון של התיק עם בצל ופרוסות סלרי, ומניחים את התיק למחבת צלייה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
9
חותכים שישה 1/2 אינץ חריצים בחלק העליון של התיק, לפי ההוראות. צלי על פי הוראות החבילה, על 2 1/2 עד 3 שעות, או עד טיימר קופץ החוצה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ענבים חצויות (רצוי צהובות ואדומות)
10
הסר מהתנור ולתת לשבת בשקית במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
11
הסר טורקיה מהשקית.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
12
מסננים מיצי פאן לתוך סיר 3 ליטר ו לרפרף את עודף שומן, אם תרצה בכך.
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מוסיפים 4 כוסות טורקיה למיצי פאן ומביאים לרתיחה. בעוד המניה מגיעה לרתיחה, להקציף יחד מים קורנפלור. לאט לאט לשפוך תערובת קורנפלור לתוך מניה רותחים, לטאטא ברציפות. מבשלים 5 עד 6 דקות או עד שהרוטב מתעבה ונקי. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ורוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן