רוזמרין-כבש שום עם שעועית לבנה
רוזמרין-שום כבש עם שעועית לבנה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 748 קלוריות, 76 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. אם יש לך רוזמרין, חרדל דיז'ון, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: טלה רוזמרין עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית לבנה, שעועית לבנה ומרק שום עם תרד פריך פרושוטו ורוזמרין-טוסט שום, ו רגל כבש עם שום ורוזמרין.
הוראות
מחממים תנור ל 450 f. חצי 1 לימון לשפשף אותו על כל הטלה. לסחוט את המיץ שלה לתוך קערה קטנה; לערבב עם שום ורוזמרין.
חותכים 10 חריצים, 1 עד 2 אינץ ' עמוק, בכל רחבי הבשר. תמלא את החתכים בתערובת השום. לשפשף את הבשר עם 1 כף שמן זית מתבלים עם 1 כף מלח.
מניחים את הטלה במחבת צלייה וצולים במשך 30 דקות. הפוך וצלה במשך 40 דקות יותר או עד החלק העבה ביותר של רשם הבשר 145 עד 150 F.
הסר מהתנור; תן לנוח 10 דקות.
חותכים את 1/4 של בשר טלה ושמורה לשימוש אחר.
בינתיים, בקערה גדולה להקציף יחד את החרדל, מיץ מן הלימון שנותר, שמן שנותר, ומלח. מקפלים את השעועית, שאלוט, ופטרוזיליה. שמור 2 כוסות של שעועית לשימוש נוסף. חותכים דק את הטלה שנותר ומגישים עם השעועית הלבנה.