רוזמרין-לחם תפוחים
לחם רוזמרין-תפוח עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 101 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך שמרים, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: לחם מכונת תפוחי אדמה-לחם רוזמרין, לחם רוזמרין, ו עוגת תפוחים רוזמרין.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
שלב 2 3/4 כוסות קמח, מלח, רוזמרין, ושמרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים מים, ערבוב עד הבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 8 דקות); להוסיף מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. ללוש בתפוח.
מניחים את הבצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופך לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
בצורת בצק לתוך כיכר; מניחים בצק במחבת כיכר 8 1/2 x 4 1/2 אינץ ' מצופה ספריי בישול. בעדינות לחץ על הבצק למחבת; כיסוי.
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד הלחם משחימים קלות ונשמע חלול כאשר טפח.
מברשת למעלה עם חמאה. מגניב במחבת 5 דקות.
הסר מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.