רוטב אורז בר פרי
צריך ללא גלוטן ותוספת ראשונית? רוטב אורז בר פירות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, אורז לערבב, משמשיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פילאף אורז בר פרי, אורז לבן ופראי, ו סלט אורז בר פרי.
הוראות
הכן תערובת אורז על פי הוראות החבילה.
העברה לקערה גדולה, ו fluff עם מזלג. תניח בצד.
מניחים קוביות לחם על מחבת גדולה וטוסט ב 325 במשך 20 דקות או עד יבש. תניח בצד.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא השחמה היטב; לנקז.
בצל מטוגן וסלרי בחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד למכרז.
מערבבים אורז, לחם, נקניק, ירקות מרוסקים, פירות יבשים, פטרוזיליה, מלח ופלפל בקערה גדולה; לזרוק היטב.
רסס מרק באופן שווה על ההלבשה. לזרוק היטב.
העברת ההלבשה לתבנית אפייה משומנת קלות 3 ליטר.
אופים, מכוסה, ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 25 עד 30 דקות נוספות או עד השחמה.