קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב אש ויסקי דבש

רוטב אש ויסקי דבש
רוטב אש ויסקי דבש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון המשקה שלך. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה של Allrecipes יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו בורבון משובח, דבש, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוף דרומי מטוגן בתנור עם רוטב בורבון דבש מתוק, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ושום במשך 10 עד 15 דקות, או עד בצל הוא caramelized. להפחית את החום נמוך ויוצקים בערך 1 כוס בורבון כדי deglaze את המחבת. להחזיר סיר לחום בינוני גבוה, להוסיף את הוויסקי שנותר, ולהביא לרתיחה איטית במשך 5 עד 10 דקות, המאפשר את האלכוהול לבשל מתוך הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הדבש, רוטב פיקנטה, רוטב פלפל חריף, רסק עגבניות, מיץ עגבניות-ירקות ופלפל שחור טחון ומערבבים היטב. להביא את התערובת לרתיחה איטית, מתגלגל במשך כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
מיץ ירקותמיץ ירקות
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
הסר מהחום, לכסות ולקרר במקרר.
4
להשרות את הבשר שלך בקערה נפרדת גדולה, nonporous במשך 3 עד 4 שעות, לשפוך רוטב על בשר. מרתיחים את הרוטב שנותר במשך 10 דקות ומגישים עם בשר, אם תרצה בכך. זרוק כל מרינדה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך