קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות14
ציון בריאות2
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

רוטב אש ויסקי דבש

רוטב אש ויסקי דבש
רוטב אש ויסקי דבש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון המשקה שלך. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה של Allrecipes יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו בורבון משובח, דבש, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוף דרומי מטוגן בתנור עם רוטב בורבון דבש מתוק, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ושום במשך 10 עד 15 דקות, או עד בצל הוא caramelized. להפחית את החום נמוך ויוצקים בערך 1 כוס בורבון כדי deglaze את המחבת. להחזיר סיר לחום בינוני גבוה, להוסיף את הוויסקי שנותר, ולהביא לרתיחה איטית במשך 5 עד 10 דקות, המאפשר את האלכוהול לבשל מתוך הוויסקי.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הדבש, רוטב פיקנטה, רוטב פלפל חריף, רסק עגבניות, מיץ עגבניות-ירקות ופלפל שחור טחון ומערבבים היטב. להביא את התערובת לרתיחה איטית, מתגלגל במשך כ 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
מיץ ירקותמיץ ירקות
1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה1 כוס רוטב פיקנטה או סלסה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
הסר מהחום, לכסות ולקרר במקרר.
4
להשרות את הבשר שלך בקערה נפרדת גדולה, nonporous במשך 3 עד 4 שעות, לשפוך רוטב על בשר. מרתיחים את הרוטב שנותר במשך 10 דקות ומגישים עם בשר, אם תרצה בכך. זרוק כל מרינדה עודף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה