רוטב אש ויסקי דבש
רוטב אש ויסקי דבש יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון המשקה שלך. והוא יספק כ 14 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ראשוני וצמחוני דיאט. מתכון זה של Allrecipes יש 42 אוהדים. גשו לסופר וקנו בורבון משובח, דבש, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוף דרומי מטוגן בתנור עם רוטב בורבון דבש מתוק, פודינג לחם דלעת בורבון עם רוטב בורבון, ו ניו אורלינס פודינג לחם ויסקי עם רוטב בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מעל חום בינוני, לטגן את הבצל ושום במשך 10 עד 15 דקות, או עד בצל הוא caramelized. להפחית את החום נמוך ויוצקים בערך 1 כוס בורבון כדי deglaze את המחבת. להחזיר סיר לחום בינוני גבוה, להוסיף את הוויסקי שנותר, ולהביא לרתיחה איטית במשך 5 עד 10 דקות, המאפשר את האלכוהול לבשל מתוך הוויסקי.
מוסיפים את הדבש, רוטב פיקנטה, רוטב פלפל חריף, רסק עגבניות, מיץ עגבניות-ירקות ופלפל שחור טחון ומערבבים היטב. להביא את התערובת לרתיחה איטית, מתגלגל במשך כ 5 עד 10 דקות.
הסר מהחום, לכסות ולקרר במקרר.
להשרות את הבשר שלך בקערה נפרדת גדולה, nonporous במשך 3 עד 4 שעות, לשפוך רוטב על בשר. מרתיחים את הרוטב שנותר במשך 10 דקות ומגישים עם בשר, אם תרצה בכך. זרוק כל מרינדה עודף.