רוטב בולונז בישול איטי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם זיתים, עגבניות, פולי סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . מתכונים דומים: רוטב ספגטי מבשל איטי, רוטב ספגטי מבושל לאט, ו רוטב ספגטי מבשל איטי.
הוראות
מכסים פולי סויה במים ומשרים במשך כמה שעות, או לילה.
בבישול איטי משלבים סויה, עגבניות, בצל, במיה, זיתים ירוקים, זיתים שחורים, רסק עגבניות, עגבניות קצוצות, גבינת פרמזן, יין, שמן זית, תירס, אורגנו, בזיליקום, תיבול איטלקי, מלח ופלפל.
מבשלים נמוך במשך 12 עד 24 שעות, ערבוב מדי פעם.