יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו רוטב ברביקיו בסגנון ממפיס, רוטב ברביקיו בסגנון קנזס סיטי, ו בראט עוף ברוטב ברביקיו עם בצל אדום כבוש וחרדל חום חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד מתרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים שום ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
4
מוסיפים רוטב עגבניות, דובדבנים, סוכר חום, מיץ תפוזים, מולסה, חומץ סיידר, אבקת צ 'ילי אנצ' ו, חרדל, מלח, פלפל לבן, וקיין ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מעט מעובה, כ 30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 כפיות מלח חם
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
אפיית תלתלי שוקולד
4 כוסות קמח חיטה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להעביר רוטב לצנצנת של בלנדר ולערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, להעביר לצנצנת ולאחסן במקרר עד חודש.