תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל רוטב ברביקיו קולה. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קטשופ, בצל, רוטב סטייק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו רוטב, והוא נעשה בערך 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו רוטב ברביקיו קולה, רוטב ברביקיו קולה, ו רוטב ברביקיו קולה דרומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל, זנגביל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מערבבים בקולה שמורה; מביאים תערובת לרתיחה. מערבבים קטשופ ושאר החומרים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
ברביקיו ניתן לזווג עם יין Zinfandel ו rosé. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אורנים רוח רפאים סונומה מחוז סן חואקין Zinfandel. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.