. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש יין בורגונדי, עגבניות, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם רוטב פטריות, רוטב תוצרת בית (ללא טפטוף בשר), ו עוף דל שומן ברוטב קולה (בשר כשר).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים את כתף החזיר במרכז הסיר ומסדרים 4 או 5 שיני שום סביב הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כתף חזיר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
חום צלי חזיר מכל הצדדים ולהעביר לתבנית אפייה גדולה; להסיר שיני שום מן הסיר עם כף מחורץ ולהעביר לקערה. חזור על התהליך, בראונינג חזיר spareribs, זנב שור, שוק טלה, הוספת כ 4 שיני שום סדוק עם כל אצווה של בשר, והעברת בשרים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוף
שום גויה®
צלי חזיר
זנב שור
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
להעביר כל אצווה של שיני שום לקערה כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעוד הבשרים מתבשלים, מסננים את פחיות העגבניות ואת המיץ שלהם. השתמש טחנת מזון או לחץ על העגבניות דרך מסננת כדי להסיר את כל הזרעים עיסת נוספת. להשליך זרעים עיסת ולהעביר עגבניות מתוחות לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מבשלים את הנקניק בשמן הזית באותו סיר על אש בינונית עד להשחמה, לשבור אותו עם כף עץ כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעבירים את הנקניק המבושל לקערה גדולה ומקררים בזמן שאתה משלים את השלבים הבאים. כאשר כל הנקניק הוא השחמה, להחזיר את שיני שום שמורות לסיר ומערבבים רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מערבבים את רסק העגבניות עם כף עץ, מגרדים את חתיכות הבשר השחומות בסיר. תהיה הצטברות של מיצים בתבנית האפייה שבה הבשר נח; לשפוך את הנוזל הזה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את היין הבורגונדי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים עגבניות מתוחות ומיץ ומערבבים בזיליקום. מכסים את המחבת ומביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את המכסה והוסף את כתף החזיר המבושלת, צלעות חזיר, זנב שור, שוק כבש. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 שעות. (אם אתה מוסיף braciole, לראות את הפתק של קוק.)
מרכיבים שתצטרך
כתף חזיר
צלעות חזיר
זנב שור
אפונה קלופה, לא חובה
12
הסר את כתף החזיר, spareribs חזיר, זנב שור, שוק כבש. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות דק קוצצים אותו. להחזיר בשר לסיר הרוטב ולהשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוף
כתף חזיר
זנב שור
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
13
מערבבים את הנקניק המבושל לתוך הרוטב; מבשלים במשך שעה אחת נוספת. לטעום את הרוטב ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות