קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות30
ציון בריאות7
מגזין

רוטב בשר

רוטב בשר
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש יין בורגונדי, עגבניות, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר עם רוטב פטריות, רוטב תוצרת בית (ללא טפטוף בשר), ו עוף דל שומן ברוטב קולה (בשר כשר).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים את כתף החזיר במרכז הסיר ומסדרים 4 או 5 שיני שום סביב הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
כתף חזירכתף חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
חום צלי חזיר מכל הצדדים ולהעביר לתבנית אפייה גדולה; להסיר שיני שום מן הסיר עם כף מחורץ ולהעביר לקערה. חזור על התהליך, בראונינג חזיר spareribs, זנב שור, שוק טלה, הוספת כ 4 שיני שום סדוק עם כל אצווה של בשר, והעברת בשרים לתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צלי חזירצלי חזיר
זנב שורזנב שור
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
להעביר כל אצווה של שיני שום לקערה כאשר מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בעוד הבשרים מתבשלים, מסננים את פחיות העגבניות ואת המיץ שלהם. השתמש טחנת מזון או לחץ על העגבניות דרך מסננת כדי להסיר את כל הזרעים עיסת נוספת. להשליך זרעים עיסת ולהעביר עגבניות מתוחות לקערה גדולה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מבשלים את הנקניק בשמן הזית באותו סיר על אש בינונית עד להשחמה, לשבור אותו עם כף עץ כפי שהוא מבשל, עד שכבר לא ורוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מעבירים את הנקניק המבושל לקערה גדולה ומקררים בזמן שאתה משלים את השלבים הבאים. כאשר כל הנקניק הוא השחמה, להחזיר את שיני שום שמורות לסיר ומערבבים רסק עגבניות, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדומים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מערבבים את רסק העגבניות עם כף עץ, מגרדים את חתיכות הבשר השחומות בסיר. תהיה הצטברות של מיצים בתבנית האפייה שבה הבשר נח; לשפוך את הנוזל הזה לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את היין הבורגונדי ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שרוב הנוזל התאדה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
יוצקים עגבניות מתוחות ומיץ ומערבבים בזיליקום. מכסים את המחבת ומביאים את הרוטב לרתיחה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הסר את המכסה והוסף את כתף החזיר המבושלת, צלעות חזיר, זנב שור, שוק כבש. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 4 עד 5 שעות. (אם אתה מוסיף braciole, לראות את הפתק של קוק.)
מרכיבים שתצטרך
כתף חזירכתף חזיר
צלעות חזירצלעות חזיר
זנב שורזנב שור
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
12
הסר את כתף החזיר, spareribs חזיר, זנב שור, שוק כבש. כאשר מגניב מספיק כדי לטפל, להסיר את הבשר מן העצמות דק קוצצים אותו. להחזיר בשר לסיר הרוטב ולהשליך את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר חילוףצלעות חזיר חילוף
כתף חזירכתף חזיר
זנב שורזנב שור
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
13
מערבבים את הנקניק המבושל לתוך הרוטב; מבשלים במשך שעה אחת נוספת. לטעום את הרוטב ולהתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו