רוטב גבינה שוויצרי
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בתנור מטוגן עוף גבינה שוויצרית עם אטריות ביצה ברוטב שמנת, קל עוף קורדון בלו קבב עם רוטב גבינה שוויצרי, ו פטריות בר, שטרודל גבינת צ'ארד ועז שוויצרי עם רוטב סיידר בורבון.
הוראות
מביאים ורמוט ושום לרתיחה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 7 עד 10 דקות או עד ורמוט מצטמצם 1 כף.
להקציף יחד חצי וחצי ו קורנפלור.
לטאטא מלח, פלפל, חצי וחצי תערובת לתוך תערובת ורמוט; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, לטאטא כל הזמן. להרתיח, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד תערובת מעובה.
להוסיף גבינה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה או עד גבינה מותכת ורוטב הוא חלק.
הסר מהחום, ולהשתמש באופן מיידי.