רוטב דגים תאילנדי ועוף ליים
רוטב דגים תאילנדי ועוף ליים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? המתכון הידידותי ללא גלוטן, ללא חלב ופודמפה כולל 284 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. מתכון זה אופייני למטבח האסייתי. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, מיץ ליים, חמאת בוטנים שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה די טוב. נסו זמן לדגים בגריל תאילנדי עם רוטב צ'ילי-ליים, עוף ליים שומשום עם רוטב בוטנים תאילנדי פיקנטי, ו כדורי דגים תאילנדים עם צ'ילי ומיונז ליים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים כל חצי חזה עוף בין 2 גיליונות ניילון כבד; עובי פאונד עד 1/2 אינץ ' בעזרת פטיש בשר או מערוך.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח.
מחממים שמן במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים עוף; מבשלים 6 דקות מכל צד או עד לסיום.
מוציאים עוף מהתבנית; שמור על חום.
מוסיפים מרק, רוטב צ ' ילי ורוטב דגים; מביאים לרתיחה, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים עד תערובת מרק מצטמצם 2/3 כוס (כ 4 דקות).
מסירים מהאש; מוסיפים מיץ ליים וחמאת בוטנים, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מגישים רוטב על עוף; מפזרים בוטנים.
מקשטים עם טריזי ליים, אם רוצים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
![אלזס ווילם פינו גריס ריזרב]()
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.