קושיבינוני
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

רוטב דלעת עם מרווה

רוטב דלעת עם מרווה
רוטב דלעת סקווש עם מרווה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 38 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עלי מרווה, ערמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. מתכונים דומים: דלעת סקווש ורוטב שמנת מרווה, Butternut סקווש Tortellini עם רוטב חמאה חום מרווה ו, ו אטריות גזר לבן עם שאריות בשר חזיר חג המולד ודלורית סקווש-מרווה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את הדלעת butternut בחצי לאורכו כדי להסיר את הזרעים ומיתרים. מקלפים את העור באמצעות סכין קילוף וחותכים את הדלעת לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מניחים את שמן הזית ואת שאלוט במחבת עמוקה מעל חום בינוני. כאשר שאלוט להתחיל צבע, להוסיף את הסקווש ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
לטגן כמה דקות כדי caramelize קלות את פני השטח של הקוביות.
5
מוסיפים את עלה המפרץ, אגוז מוסקט, מרווה, מרק עוף. מכסים את המחבת ומבשלים עד הסקווש הוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מחית את הרוטב עם בלנדר רגיל או טבילה ומגישים עם ניוקי תפוחי אדמה. למעלה עם גבינה מגוררת וערמונים קצוצים לפני ההגשה. אם תרצה, לטגן כמה מרווה בצלצלים בשמן זית לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
ניוקיניוקי
ערמוניםערמונים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה