רוטב האיים הקאריביים נטול גלוטן, רוטב. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 490 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. אם יש לך רוטב חם, חומץ תפוחים תפוחים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 53 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוף האיים הקאריביים, כריך נקניק חזיר קאריבי, ו עוף האיים הקאריביים.
הוראות
1
מטגנים בצל בחמאה במחבת רוטב.לטאטא בכל שאר החומרים הנותרים ולהביא לרתיחה.מבשלים במשך 45 דקות.תהנה.* הפוך slurry עם קורנפלור לפני הוספת*.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות