רוטב הבשר הבולונז של אבא יכול להיות רק הרוטב שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 546 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך בצל, בשר טחון, בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: רוטב בשר בולונז, ספרי בישול קלאסיים: Tagliatelle תוצרת בית של מרסלה חזן עם רוטב בשר בולונז, ו יותר ירקות, פחות בשר קיץ בולונז.
הוראות
1
מניחים בשר טחון במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
לנקז, להתפורר דק מאוד ולהניח בצד.
3
במעבד מזון, קוצצים את הגזרים, הבצל והחזיר.
מרכיבים שתצטרך
גזר
בצל
חם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש נמוכה. מערבבים בתערובת גזר ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות. מערבבים בשר מבושל, מרק בשר בקר, רסק עגבניות, גרידת לימון, עלי דפנה, בזיליקום ואגוז מוסקט. מבשלים מעל החום הנמוך ביותר, מכוסה חלקית, לפחות 2 שעות, ערבוב מדי פעם.