רוטב הבשר הטוב ביותר בקרוליינה
רוטב הבשר הטוב ביותר בקרוליינה נטול גלוטן, ומספק כ 3 מנות. לרוטב הזה יש 334 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, חרדל, אבקת צ'ילי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. . הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, רוטב ברביקיו חרדל קרולינה, ו רוטב ברביקיו דבש קרוליינה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד שאינו מגיב, מערבבים יחד את החרדל, סוכר חום, חומץ ובירה. מתבלים עם אבקת צ ' ילי ופלפלים שחורים, לבנים ופלפלים קאיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, ומבשלים כ -20 דקות. אל תרתיחו, או שתצרבו את הסוכר והפלפלים.
מערבבים ברוטב ווסטרשייר, חמאה, ועשן נוזלי. מבשלים עוד 15 עד 20 דקות. טעם, ומתבלים ברוטב חריף לטעמך.
יוצקים לתוך צנצנת אטומה, ומקררים למשך הלילה כדי לאפשר טעמים להתמזג. טעם החומץ עשוי להיות קצת חזק עד שהרוטב מתקרר לחלוטין.