רוטב ההודו הטוב ביותר
צריך רוטב נטול לקטוז? רוטב ההודו הטוב ביותר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך תערובת רוטב טורקיה, טורקיה טפטוף, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 31 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו.
הוראות
הסר את העטיפה, ומניח את הקרביים וצוואר טורקיה לתוך סיר גדול עם בצל, סלרי, פלפל לבן, ותערובת רוטב טורקיה.
יוצקים את מרק העוף על התערובת, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות.
הסר את כבד טורקיה ולהניח בצד. אפשר למניה להתבשל במשך 2 1/2 שעות נוספות. המניה צריכה להיות שווה על 3 כוסות; להוסיף יותר מרק עוף במידת הצורך.
הסר את הקרביים וקצוץ אותם אם אתה רוצה לשים אותם בחזרה לתוך הרוטב. קוצצים את הכבד אם תרצה. מסננים את המניה לתוך סיר; להיפטר מעצמות וירקות בילה.
כאשר טורקיה הוא סיים צלייה, לשפוך את טפטוף לתוך מפריד שומן או קערה, ו לרפרף את השומן. בקערה, לטאטא את קמח ערבוב מהיר עם טפטוף מחבת עד חלקה, ואז לטאטא את תערובת הקמח לתוך המניה. להביא את תערובת הרוטב לרתיחה על חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ולהוסיף את הקרביים הקצוצים, אם תרצה.