קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות5
ציון בריאות12
מגזין

רוטב ההודו הטוב ביותר

רוטב ההודו הטוב ביותר
צריך רוטב נטול לקטוז? רוטב ההודו הטוב ביותר יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. אם יש לך תערובת רוטב טורקיה, טורקיה טפטוף, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 31 אדם התרשמו מתכון זה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. . עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו.

הוראות

1
הסר את העטיפה, ומניח את הקרביים וצוואר טורקיה לתוך סיר גדול עם בצל, סלרי, פלפל לבן, ותערובת רוטב טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הודורוטב הודו
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים את מרק העוף על התערובת, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3
הסר את כבד טורקיה ולהניח בצד. אפשר למניה להתבשל במשך 2 1/2 שעות נוספות. המניה צריכה להיות שווה על 3 כוסות; להוסיף יותר מרק עוף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
כבד טורקיהכבד טורקיה
4
הסר את הקרביים וקצוץ אותם אם אתה רוצה לשים אותם בחזרה לתוך הרוטב. קוצצים את הכבד אם תרצה. מסננים את המניה לתוך סיר; להיפטר מעצמות וירקות בילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כבדכבד
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
כאשר טורקיה הוא סיים צלייה, לשפוך את טפטוף לתוך מפריד שומן או קערה, ו לרפרף את השומן. בקערה, לטאטא את קמח ערבוב מהיר עם טפטוף מחבת עד חלקה, ואז לטאטא את תערובת הקמח לתוך המניה. להביא את תערובת הרוטב לרתיחה על חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ולהוסיף את הקרביים הקצוצים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות