רוטב הבשר והפסטאן של ריטה הוא ... חלב חינם מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 711 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פסטה farfalle, גזר, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: פסטאן ורוטב בשר, רוטב בשר לפסטה, ו פסטה פנה ברוטב בשר.
הוראות
1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשלב בשר טחון, בצל ושום. מבשלים עד שהבשר חום באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
שום
בצל
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים עודף שומן. מערבבים גזר, פלפל, עגבניות חתוכות לקוביות ועגבניות מבושלות במיץ. מתבלים עם אבקת בצל, פטרוזיליה, פלפל קאיין, מלח ופלפל. כיסוי, ומבשלים 15 דקות. מערבבים ברוטב עגבניות וסוכר. מבשלים 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות במיץ
מלח ופלפל
פלפל קאיין
אבקת בצל
רוטב עגבניות
פלפל
עגבנייה
גזר
פטרוזיליה
סוכר
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מוסיפים פסטה ומבשלים 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; מסננים. לזרוק פסטה עם רוטב בשר עד מצופה באופן שווה, ומגישים עם גורגונזולה מתפורר.